Помните ли малкия Джейк от „Двама мъже и половина“? Днес е пораснал и неузнаваем (СНИМКИ)

Помните ли малкия Джейк от "Двама мъже и половина"? Днес е пораснал и неузнаваем (СНИМКИ) - 1

Помните ли малкия Джейк от „Двама мъже и половина“? Днес е пораснал и неузнаваем (СНИМКИ)

Бившата детска звезда Ангъс Т. Джоунс изглеждаше почти неузнаваем, докато излезе на обяд в Шърман Оукс, Калифорния, във вторник.

Звездата от сериала „Двама мъже и половина“, който някога беше най-високоплатеният детски актьор, показа нова прическа по време на рядко публично излизане.

Снимки, получени ексклузивно от Page Six, показват 29-годишния Джоунс да носи сив суитчър с качулка и черни къси панталони, държейки голяма бутилка с вода, докато пише съобщения по телефона си. Небрежният ансамбъл е допълнен от черни маратонки, сива шапка и слънчеви очила със сини оттенъци.

Когато Джоунс се качи в колата си, той свали шапката си и се вижда, че тези дни той се разхожда с обръсната глава.

Актьорът, който стана известен с ролята си на Джейк Харпър в „Двама мъже и половина“, си пусна също така брада и мустаци.

Публикация, споделена от Page Six (@pagesix)

Unrecognizable ‘Two and a Half Men’ star Angus T. Jones debuts buzzcut in rare sighting https://t.co/cYb2D41WuR pic.twitter.com/etYkTIWHLO

Джоунс се снима заедно с Чарли Шийн и Джон Крайър в ситкома от началото на 2000 г. в продължение на близо 10 години, преди да се отдръпне окончателно през 2012 г. Звездата печелеше по около 350 000 долара на епизод, когато напусна не само сериала, но и кино индустрията като цяло.

„Ако гледате „Двама мъже и половина“, моля, спрете да гледате „Двама мъже и половина“, призовава актьорът във видеоклип в YouTube, публикуван от християнската група Forerunner Chronicles, след излизането му от сериала.

В 10-минутното си свидетелство Джоунс заяви, че е намерил Бога и нарече ситкома „мръсотия“.

„Хората казват, че това е просто забавление. Направете някои изследвания за въздействието на телевизията върху вашия мозък и ви обещавам, че ще ви накара да се замислите сериозно за това, което гледате“, споделя той.

„Участвам в „Двама мъже и половина“, но ми се иска това да не беше така. Моля ви, спрете да го гледате и да си пълните главата с мръсотия. Хората казват, че това е просто забавление.“

Изглежда Джоунс не съжалява за решението си, тъй като през 2014 г. той дори го потвърждава и продължава да говори по въпроса.

„Шоуто омаловажаваше теми в нашия свят, които наистина са проблеми за много хора“, казва той на Световния информационен ден на Църквата на адвентистите от седмия ден. „И аз бях платен лицемер, защото не бях съгласен с това, но все пак го правех“.

Той се оттегля от светлината на прожекторите, след като напуска ситкома през 2012 г., но Ангъс не е единственият главен актьор, който напуска сериала преди края му през 2015 г.

Шийн е уволнен от Warner Brothers през 2011 г. заради „опасно саморазрушително поведение“ и „хаотично поведение“, в допълнение към обидните коментари по адрес на създателя на сериала Чък Лори.

През последните четири сезона той е заменен от Аштън Къчър.

 

Източник Fakti.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *