ПОМОРИЕ НЕ Е ИВАНОВГРАД, А ПОМОРИЕ! БЛАГОДАРЯ ВИ, ПОМОРИЙЦИ!

ПОМОРИЕ НЕ Е ИВАНОВГРАД, А ПОМОРИЕ! БЛАГОДАРЯ ВИ, ПОМОРИЙЦИ!

Благодаря на хората от Поморие застанали зад името на лаборатория „ЛИНА“ и защитили правото и да не бъде изгонена принудително от родния ми град !
Благодаря на колегите от МБАЛ-Поморие, издигнали своя глас в защита на правото на Българските Лекари и Медици да работят и да мислят свободно и без да им се натрапват политически, партийни или други методи на работа, различни от тези, което сме учили по Медицина !
Благодаря на Пациентите, подкрепили ни с подписите си и с това,че продължават да посещават лаборатория „ЛИНА: в Поморие.
Благодаря на Всички, които вярват и подкрепят професионализма в Медицината и Здравеопазването и мислят, когато избират!
Благодаря на Майките от Поморие, които в наша подкрепа са писали до Министерството на Здравеопазването – жест, който няма да забравя никога !
Благодаря на създателите на групата „Какво да направим за да спасим Лаборатория ЛИНА„ и участниците в нея!
Благодаря на Медиите, които независимо, че рекламират Община Поморие, отразиха безпристрастно случващото се!
Благодаря на всички млади хора, необременени от пари и власт, от партии и организации. На хората от пенсионерските клубове, на Съюза на Диабетиците, на всички честни и почтени хора, които дори да нямат нужда от нас и нашите изследвания изразиха своето мнение не останаха безразлични.
Скъпи Поморийци, вече няма нужда от притеснения и коментари, дали ще ни има в Поморие, дали ще ни изнесат принудително от Болницата, дали ще ни ругаят, очернят и оплюват.
Благодарение на Вас, на гражданите от Поморие в цяла България се разбра за това, което се случва в Поморийската Болница.
Сигурен съм и Вярвам, че вече дори да намерят начин, дори да издействат заповед, дори да ангажират цялата си репресивна система, тези които ще ни изгонят, ще се сблъскат с Вас, ще се сблъскат с всички Нас заедно, защото все още този град не станал Иванов град, а се казва Поморие…
С искрена Благодарност и Поклон пред Вас!Д-р Васил Костадинов

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *