ПОСТЛАХА СЕ НА ЦВ.ЦВ., ПРЕДИ ДА ЛИТНЕ ЗА САЩ. „ШИШКО“ БЕСЕН, КРЕЩИ КАТО ИЗОГЛАВЕН

ПОСТЛАХА СЕ НА ЦВ.ЦВ., ПРЕДИ ДА ЛИТНЕ ЗА САЩ. „ШИШКО“ БЕСЕН, КРЕЩИ КАТО ИЗОГЛАВЕН

Наши агенти в най-близкото обкръжение на Бойко Борисов чинно докладваха, че Цветан Цветанов щял бил да лети за САЩ. Повтарял се сценарият от края на 2012 г., когато Цв.Цв. стоя две седмици в Щатите и дочака Б.Б., за да не се охарчвала страната излишно. Леле, леле, ами ако се повтори сценарият изцяло „под индиго“ и след връщането на премиера от САЩ отново организират протести, за да го свалят?! „Готови сме още веднъж да ни свалят от власт, но да останем верни на себе си.“, редна многозначително в петък Борисов.
Какво излезе? „Смелите сърца“, които уж щяха да вкарват Цв.Цв. в затвора, се постлаха безсрамно, за да го оправдаят за слухтенето. Сергей Станишев сигнали внася, „Шишко“ крещя, врещя, пък си седна на задника. И сега беснеел и пискал като изоглавен, ама няма къде да ходи, ще си наляга парцалите. Залозите са до небесата заради войната в Украйна. Американците сгънаха фалшивия „русофил“ Бойко Борисов. Виктория Нюланд направо му разказа играта.
Ако Цветан Цветанов не организира посещение на Бойко Борисов в САЩ, гербаджиите ще се взривят. Б.Б. е толкова честолюбив и завистлив, че ще се пукне от яд. Излиза, че Виктория Нюланд и Джон Кери наминават за часове да го инструктират и толкова. Апропо. В някои структури на ГЕРБ нещата никак не са розови. След връщането си от Щатите Цв.Цв. като пръв „партиен строител“ ще заформи рейд за стягане на редиците и ще смени поне един областен координатор, допълват инфото информаторите ни в обкръжението на Б.Б.
www.bgsniper.comБележка на АФЕРА: Цветанов, настояваме ние, непременно да вземе прокурорката Ася Петрова в САЩ отново със себе си. Асиното сърце е широоооко, отваря всякакви врати. А ако успеят да я пратят и при Путин, то ще настане такова „ресто“… направо „договорились“. Обаче без Путин. Той е зает сега с „блядь“. Кой разбрал, разбрал, останалите – марш при Кери.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *