Появиха се снимки от изгорелите в кораб автомобили

Появиха се снимки от изгорелите в кораб автомобили

В края на миналия месец товарният кораб Fremantle Highway, превозващ нови автомобили за Сингапур, беше унищожен от ужасяващ пожар, който отне живота на един член на екипажа и рани много други.

Сега в интернет се появиха снимки, които ни дават поглед отвътре към разрушенията, които пожарът остави след себе си. По-долу се виждат няколко превозни средства, превърнати в пепел и изгорял метал. Можем да разпознаем някои от колите, като например Porsche 911, както и Taycan поо-назад в пожара .Въпреки че не можем да бъдем сигурни, капакът и формата на каросерията предполагат, че някога е бил образец на електрическия модел на Цуфенхаузен.

На друго изображение се виждат изпепелените черупки на моделите Mini Cooper 5-door. RTL Nieuws, холандска информационна агенция, също сподели допълнителни снимки на овъглен Mini Cooper Clubman. За първи път виждаме доказателства за наличието на автомобили Porsche на борда. Според последната информация, Carbuzz заявиха, че през океана се превозват 3784 автомобила, много от които са Mercedes-Benz и BMW. Плавателният съд е разчетен да превозва около 6000 автомобила, така че при избухването на пожара на 26 юли е бил с малко над половината от капацитета си.

 

Източник Fakti.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *