ПО ДЕЛАТА ЩЕ НИ ПОЗНАЕТЕ

ПО ДЕЛАТА ЩЕ НИ ПОЗНАЕТЕ

„И детска градина ще ви направим“. Ама нямаме деца в селото. „!И деца ще ви направим“!
Нали си спомняте този соцхумор от недалечното минало ? Той битува и днес, под много по-перфидна форма. Негов израз са асвалтите, изсипани върху канализационните шахти, откритите и веднага след това преасвалтирани пътища, близо заустените тръби на пречиствателните станции и още и още.
Затова-слушайте кандадатурите, но и гледайте посланията и програмите. После ще ви е лесно да отстреляте с вота си всеки, който ви е излъгал. Защото ние, ПП „Партия на зелените“ ще се борим със зъби и нокти за всяко от обещаните пред вас неща, драги жители на община Поморие.
Запомнете простичките и важни неща:
Ще направим така, че да се намали данъка на недвижимите имоти и данък МПС, които в момента в общината са по-високи, от тези в град София.
Намаляване на таксите за различни услуги касае всекиго от вас. Това е сред важните ни задачи.
Поморийци ще бъдат с предимство при провеждането на търгове за наемане на търговски обекти. Това е разбираемо, защото градът няма предприятия и туризмът е основното перо за местните жители.
Нима не го искате това вие, които сте отпили горчивината след пореден търг, спечелен от софийска фирма? Нали вие сте нашите избиратели – ще се борим със зъби и нокти пред всеки кмет за защита на регионалния бизнес. Той внася данъци и осигуровки в общинската хазна и е редно да бъде с предимство.
С наше съдействие ще се създаде общинска здравна каса. Това означава, че ежемесечно общината ще прави отчисления на средства в отделна сметка, която ще се изразходва в случаите, когато не достигат здравните талони. Така ще се покриват разходите на нуждаещите се граждани и те няма да плащат за скъпи прегледи при специалист.
Не на последно място борбата ни ще бъде за връщането на Общинския център за деца в неравностойно положение, който сегашния кмет затри.Това обрече десетки болни дечица да пътуват до областния център, за да може да се интегрират и растат нормално.А центърът беше факт, зачеркнат лекомислено.Може би защото дечицата не ходят на избори?
Нещата са много простички.Това е малка част от програмата ни, защото ние не разполагаме с бюджет и не готвим строителни програми.Но това са нещата, които силно засягат вас, жителите на морския град.И решаването на тези въпроси ще облекчи усилията ви да живеете и работите в нашия град.
Подкрепяйки ни на тези избори, вие в никакъв случай не ни циментирате в местната власт. Защото с оглед на направеното, след четири години можете да издухате всеки, който ви е разочаровал и не е внесъл съответната докладна на заседание в общинския съвет. А ние на страниците на сайта „Зад кулисите“ подробно ще ви информираме за негласувалите съветници и няма да спестяваме критика, дори ако тя засяга нашите съветници. Известно е, че безгрешни хора няма.
Това е от нас. Гласувайте бюлетина № 11 и ни гледайте под лупа през мандата. Това е единствения начин нещо да се промени за добро в нашия град.ZADKULISITE.COM

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *