„ПО СЦЕНАРИЙ“ СЕ ОКАЗА „ЦИРКЪТ“ В СОЗОПОЛ! НЕНО МИХАЛЕВ: ПЪЛНИ ГЛУПОСТИ! НИКОГО НЕ СЪМ ЗАПЛАШВАЛ И БИЛ! ПИСТОЛЕТИ? ПОСТАНОВКА АБСОЛЮТНА!

„ПО СЦЕНАРИЙ“ СЕ ОКАЗА „ЦИРКЪТ“ В СОЗОПОЛ! НЕНО МИХАЛЕВ: ПЪЛНИ ГЛУПОСТИ! НИКОГО НЕ СЪМ ЗАПЛАШВАЛ И БИЛ! ПИСТОЛЕТИ? ПОСТАНОВКА АБСОЛЮТНА!

След като вчера бе разпространена информация, пусната до пощите на медии, от страна на Иван Георгиев, че е бил подложен на бой, заплахи и едва ли не е щял да бъде „разстрелян“ от бизнесмена Нено Михалев, в заведение в Созопол, АФЕРА се свърза с Михалев, който потресен разказа, че всичко, в което го набеждават, е пълна постановка:
„Какъв пистолет, какви „разстрели“? Не въпросното лице Иван Георгиев, а аз бях нападнатият в „Черноморец“, Созопол. Разпространяването на тези лъжи, от страна на Георгиев, е пълна постановка. Иван Георгиев е нает да свърши мръсна поръчка, понеже с хотелиера Димитър Чапанов имаме конфликт. И не друг, а точно аз бях нападнатият пред 10 души.130 килограмовият Иван Георгиев започна да се заяжда, тогава аз станах от масата и си тръгнах заедно с жена ми. Пред целия персонал на заведението тогава ме нападнаха, удариха жена ми, както и нейната приятелка, аз също получих 5-6 удара в главата. На всичкото отгоре сами си и разбиха колата и ни обвиниха, че сме откраднали пари от нея. Аз и жена ми сами отидохме да подадем жалба срещу Георгиев, че ме е нападнал и до изясняване на случая бях в полицията. 8 души са дали показания в Созопол. Иван дойде тенденциозно да се заяде с мен, защото му е платено за цялата тази работа. Димитър Чапанов очевидно е наел Иван да дойде да направи цялата постановка. Никакви оръжия не е имало и никого не съм заплашвал. С Чапанов водим съдебни дела и скалъпиха статия – донос срещу мен, че уж аз съм някакъв „екшънов“ герой. Абсолютни глупости!“
Afera.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *