ПРАВИТЕЛСТВОТО, ЗАЩО КРИЕТЕ ГРАНДИОЗЕН СКАНДАЛ С РУШВЕТ ОТ 1,5 МИЛИОНА ВЗЕТ ОТ ЗАМ-ШЕФ НА НАП, ПИПНАТ ОТ МОСАД И ДАДЕН НА ГДБОП?!

ПРАВИТЕЛСТВОТО, ЗАЩО КРИЕТЕ ГРАНДИОЗЕН СКАНДАЛ С РУШВЕТ ОТ 1,5 МИЛИОНА ВЗЕТ ОТ ЗАМ-ШЕФ НА НАП, ПИПНАТ ОТ МОСАД И ДАДЕН НА ГДБОП?!

СКАНДАЛ! КРИЕ ЛИ ПРАВИТЕЛСТВОТО АФЕРА С РУШВЕТ ОТ 1,5 МИЛИОНА ВЗЕТ ОТ ЗАМ-ШЕФ НА НАП, ПИПНАТ ОТ МОСАД И ДАДЕН НА ГДБОП?!
Грандиозен скандал се укрива от правителството и не се огласява от МВР, разкри АФЕРА от свои високопоставени източници, базирани в ГДБОП. АФЕРА е наясно с всички подробности по скандалната афера, благодарение на високопоставените ни източници в ГДБОП, но тъй като още не сме назначени за шеф на ДАНС, нито за вътрешен министър, ще оставим на институциите гузно да излязат от мълчанието си, отговаряйки на следните ни въпроси:
– Взел ли е рушвет на стойност 1 500 000, заедно с висши служители на НАП, зам-шефът на НАП Бойко Атанасов?
– Огромният рушвет от представители на западна фирма ли е поискан?
– Оплакали ли са се от западната фирма … в съответното посолство, че зам-шефът на НАП и компания им искат милион и половина и маркирани ли са били парите?
– МОСАД ли е пипнал родните корумпирани лица?
– Свършила ли си е работата перфектно МОСАД и дала ли ги е на родния ГДБОП?
– Текат ли в момента структурни реформи в НАП без да бъдат огласявани официално?
– Поради каква причина МВР, ДАНС и прокуратурата мълчат за скандала?
– Ще бъде ли потулен тихомълком той или ще чуем истината?
АФЕРА съветва „спец“ службите преди да хукнат да издирват кои са източниците ни от ГДБОП, да оповестят официално грандиозния скандал. Защото ние сме на ход.Afera.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *