Правосъдният Христо Иванов призна, че политиците са корумпирани

Правосъдният Христо Иванов призна, че политиците са корумпирани

Коренът на всички форми на организирана корупция е политически. Политическата система в България така се е сложила, че хората, които се занимават с политика, по начина, по който се прави в България, разчитат на една голяма степен на безнаказаност. Това е заявил министърът на правосъдието Христо Иванов по време на дискусия със студенти в Софийския университет, на която представя идеите си за съдебна реформа.
Индиректно министър Христо Иванов признава, че политиците са корумпирани и точно те са главният проводник и разпространител на корупцията във всички сфери от обществено-икономическия и социално-политическия живот в страната.
Това по всякакъв начин дискредитира всички опити за прилагане на каквито и да е реформи в съдебната система, изхождайки от обстоятелството, че протестърът Христо Иванов също е политик и се напъва да прави радикални промени в съдебната система. Още повече, след като самият той признава пред студенти от СУ, че „коренът на всички форми на организирана корупция е политически“.ЗАД КУЛИСИТЕ.com

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *