ПРЕДАДЕНИ СТЕ ОТ ПАРТИИТЕ ПОДКРЕПИЛИ КАБИНЕТА „БОРИСОВ“! РУСИЯ ВИ СЕ СМЕЕ, ГОСПОДА! ДОБРЕ ДОШЛИ В ОСМАНСКАТА ИМПЕРИЯ!

ПРЕДАДЕНИ СТЕ ОТ ПАРТИИТЕ ПОДКРЕПИЛИ КАБИНЕТА „БОРИСОВ“! РУСИЯ ВИ СЕ СМЕЕ, ГОСПОДА! ДОБРЕ ДОШЛИ В ОСМАНСКАТА ИМПЕРИЯ!

По-голямата част от партиите подкрепили кабинета „Борисов“, повториха първата официална теза на турската страна, която впрочем вече започна да еволюира. Добре дошли във възродената Османска империя и мекеретата от администрацията и в България. Истината е, че и Запада и САЩ ни предадоха под управление и военна защита на Турция, която от своя страна официално заяви, че възстановява халифата. И ни окупира!
Затова нямате и няма да имате българска армия, турските сериали ще заливат всички телевизии, ще купувате акумулатори Бош- турско производство, ще карате Мерцедес- турско производство, ще се храните от Турция със зеленчуци и плодове и всякакви храни, ще строите джамии с български пари, ще работите във турски фабрики и предприятия, ще имате новини на турски, ще гледате все повече забулени цигани а скоро и българи, ще ви изкупуват земята на безценица и много други. От вас се иска да си мислите, че сте европейци, но тайно да казвате от сърце Аллах акбар. Това е!
Добре дошли в Османската империя! Приемате руснаците за врагове и заплаха за България!? Добре. Русия ви се смее, господа! Руската мечка познава горските пътеки към бърлогите на своите врагове и ще влезе в тях, винаги е влизала точно там!
Пясъчният часовник отброява последните песъчинки българска нация и самосъзнание, а вие все още не знаете къде се намира “ Перлата на Ориента“. И когато партиите ви извадят очите за да сте истински самуилови войници ще е късно. Ужасно късно…Николай Марков

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *