Предизборно разчистване в телевизията, която „вече не била на Боко“ или? Свалят Милен Цветков от ефир!

Предизборно разчистване в телевизията, която „вече не била на Боко“ или? Свалят Милен Цветков от ефир!

„В Нова няма място за старите мутри.“ Такова може да е мотото на телевизията от новия сезон, защото след Венета Райкова още едно от емблематичните й лица – Милен Цветков, се готви да напусне медията. Причината е тотален разрив в отношенията с ръководството.
В края на март му било заявено, че ако гледаемостта на „Часът на Милен Цветков” не се повиши, предаването ще бъде свалено от ефир завинаги.
„Няма как да вдигна рейтинга, защото предаването ми е програмирано в лошо време от 16,15 до 17,15 часа и на гърба му дават хитов турски сериал, Звездев и следобедните новини”, отсякъл темпераментният водещ. Като резултат „Часът” е свален от програмната преди края на сезона в края на май, а водещият е помолен да измисли нова концепция за предаване, ако иска да продължат го дават по телевизията. „Безумие е аз да мисля нови предавания, на вас за какво ви плащат”, троснал се Милен, но въпреки това представил идея за друго шоу. Идеята била дори да започне и ново предаване, но в последния момент на бившия кадър на БНТ било съобщено, че проектът се замразява.
Непоносимостта между шефа Вандов и Милен Цветков датира още от времето, когато той водеше сутрешния блок с Лора Крумова. Именно Вандов тогава взима решението той да бъде свален от ранния ефир и да остане „само” с едно следобедно предаване.
„Милен не издържа на тенденциозно лошото отношение на шефовете, унизително е да се държат така с едно от най-известните си лица. От есента може би ще започне работа в btv”, шушукат колеги на Цветков, пише “Всеки ден.”
В тв средите за никого не е тайна, че Цветков е особено близък с бившия шеф на Нова и настоящ на Би Ти Ви Павел Станчев, който е причината Милен да бъде реабилитиран като водещ през 2005 година, след като беше уволнен от „Здравей, България”.Lifestyle.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *