Предстои мачкане на бизнеса и на свободата на всички, които не са от „пеевските“ и „борисовските“. Оръжието за целта е Цацаров

Предстои мачкане на бизнеса и на свободата на всички, които не са от „пеевските“ и „борисовските“. Оръжието за целта е Цацаров

Предстои „реформа“ на ЛАПАЧИТЕ, които ще се менкат на караминьол. Хъркай, рая! Туриха ли ви го Борисов & Цацаров & Пеевски?!
След като „активното мероприятие“, наречено „протест“ срещу Цацаров, на практика БЕТОНИРА Цацаров, след като Цацаров не слиза от медиите на Пеевски, плещещ безбройни интервюта, след като /зло/паметността му се съсредоточава единствено върху онези, които по една „случайност“ са все врази на Пеевски и Бойко Борисов, днес се разигра поредния циркаджилък в сферата на „съдебната реформа“.
Цацаров и Христо Иванов лигаво се прегръщат и си бършат сополите с: „аз правя грешки“ и „ах, и аз правя грешки“.
„Брифинг на помирението“ му викали ТИЯ на това.В тази държава, подвластна и оплетена от ДЪРЖАВНАТА ОРГАНИЗИРАНА ПРЕСТЪПНА ГРУПА, която по никакъв начин не интересува Цацаров, и в която същият тоя Цацаров вместо да разследва същата тая „държавна организирана престъпна група“ и ходи на оперативките, което е абсолютен абсурд, никаква „съдебна реформа“ не предстои.
Предстои „реформа“ на ЛАПАЧИТЕ, които ще се менкат на караминьол. Предстои мачкане на бизнеса и на свободата на всички, които не са от „пеевските“ и „борисовските“. Оръжието за целта е Цацаров, който Борисов „ си го избра“.
Хъркай, рая! Туриха ли ви го Борисов & Цацаров & Пеевски?!
Хак да ви са промитите мозъци от вестници, телевизии и агенцийки, напазарени от Пеевски и Борисов, които ще ви описват оттук нататък ежечасно какъв „гладиатор“ имаме за главен прокурор.
Носете си го на рамо и него, и чорбаджиите му! Носете си на рамо и проституиращите журналя.
Това не е държава. А лайняно блато.Afera.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *