ПРЕД ОЧИТЕ НА ГЕРБ-КМЕТА НА СОЗОПОЛ ЩЕШЕ ДА МЕ РАЗСТРЕЛЯ ЧОВЕК ОТ МАСАТА МУ!

ПРЕД ОЧИТЕ НА ГЕРБ-КМЕТА НА СОЗОПОЛ ЩЕШЕ ДА МЕ РАЗСТРЕЛЯ ЧОВЕК ОТ МАСАТА МУ!

ПРЕД ОЧИТЕ НА ГЕРБ КМЕТА НА СОЗОПОЛ ЩЯХА ДА МЕ РАЗСТРЕЛЯТ. КМЕТЪТ БЕ В КОМПАНИЯ НА СЪДРУЖНИК НА ИВО ГЕЛА!
Вчера 11.08.2015 г, вечерта към 20 часа, на плажа на къмпинг Черноморец точно пред очите на кмета на община Созопол се разигра поредния екшън по българското Черноморие.
След плажуване двама български граждани – аз, Иван Георгиев и Елена Георгиева бяхме нападнати от Нено Михалев, точно пред очите на кмета на Созопол Панайот Рейзи, който в това време спокойно вечеряше на масата на Н. Михалев в ресторанта на плажа. Ресторанта на плажа е незаконна постройка, а наемател на плажната ивица доскоро е била фирма на съпругата на Нено Михалев.
Н.М. след поредица нецензурни думи и обиди към нас, буквално се нахвърли върху ни и преби Елена, извади пистолет и го насочи към нас за да ни разстреля, но бе задържан от персонала на ресторанта.
Все пак успяхме да избягаме, но за съжаление оставихме колата си пред ресторанта, която намерихме потрошена днес, според очевидци от същия Нено Михалев.
Някъде по време на побоя, кметът на Созопол Панайот Рейзи тихомълком се измъкна и реално напусна местопрестъплението. Остава висящ въпроса защо кмет на българска община е близък с криминално проявени лица и бяга от местопрестъплението?
Лично аз, Иван Г., подадох сигнал в полицията за побой и опит за убийство, която своевременно реагира и задържа Нено Михалев за 24 часа в полицейското управление.
Нено Михалев е лице, известно на полицията, съдружник на известния наркобос от Варна Иво Гела, който е и част от незаконна мрежа за източване на кредитни карти.
Лично Нено Михалев пред очите на кмета на Созопол и други очевидци преби жената Елена Г. и се закани да отнеме живота ни.
Иван Георгиев , 47 год. София, готвачНа снимката: Нено Михалев
Източник: Afera.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *