ПРЕЗИДЕНТЪТ ПЛЕВНЕЛИЕВ ЩЕ ПРЕДЛОЖИ ЗА СЛУЖЕБЕН ПРЕМИЕР ЦВЕТЛИН ЙОВЧЕВ!

ПРЕЗИДЕНТЪТ ПЛЕВНЕЛИЕВ ЩЕ ПРЕДЛОЖИ ЗА СЛУЖЕБЕН ПРЕМИЕР ЦВЕТЛИН ЙОВЧЕВ!

Президентът на ГЕРБ Росен Плевнелиев ще предложи за служебен премиер Цветлин Йовчев, разкриха брилянтни източници на АФЕРА. А що е рекла АФЕРА и по отношение на лицето Цветлин Йовчев, все е вярно. От първия ден на това правителство казахме в прав текст, че Цветлин Йовчев, освен на американските служби, е капия и на Бойко Борисов, и че ако някой торпилира този кабинет, това ще е той. Като служебен премиер точно Цветлин Йовчев ще подготви изборите, по почина както проведе и евроизборите. На срещата между Сергей Станишев и Ахмед Доган, за която първа и единствена информира АФЕРА, Станишев в прав текст и право в очите е задал въпроса на Доган: „На нас за какво ни е такъв министър, който не разкри нито едно купуване на гласове?! Един човек не разкри! За какво ни е такъв министър?“Както писа вече АФЕРА Доган обаче докрай е стоял зад Цветлин Йовчев, който дни след тази среща прецака и самият почетен председател на ДПС, покрай „американската си игра“ за „Южен поток“.
Мотивите на Плевнелиев да предложи Цветлин Йовчев като служебен премиер ще са, че той е човекът, който е започнал реконструкции и реформи и някой трябва да носи отговорност за това. Както вече е известно, именно президентът върна закона за МВР.
Неслучайно точно днес Цветлин Йовчев даде изявление, че ако не се приемел закона за МВР, самото МВР щяло да се дестабилизира. Плевлениев ще финтира с пунта, че щом като ще се дестабилизира МВР, нека Цветлин Йовчев остане, той знае какво е искал да реформира, и да остане, докато дойде другото правителство.
Цветлин Йовчев като служебен премиер ще бъде използван и за разчистване на лични сметки и корпоративни интереси, които ще обслужат Борисов, Плевнелиев и Прокопиевата им дружинка. И най-важното – ще има пълен контрол над провеждането на изборите.
Първият човек, когото ще освободи Цветлин Йовчев като служебен премиер ще е главният секретар на МВР Светлозар Лазаров, който както писа АФЕРА от доста време е в пълна немилост, поради факта, че в прав текст е скочил срещу Йовчев. За главен секретар ще бъде назначен някой от дансаджийското котило, което Цветлин Йовчев доведе в МВР, и което докара вътрешното министерство до дъното.
Най-доволен от създалата се ситуация около Цветлин Йовчев е Бойко Методиев Борисов. Същият Борисов, който по аферата с обезглавените български шофьори бе произнесъл култовата фраза: „Ей сега, ще го шибам Цветлин Йовчев през гащите!“.
Борисов не може и да мечтае за по-удобен служебен премиер преди избори.Afera.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *