ПРЕКРАТЕНА ДЪРЖАВА

ПРЕКРАТЕНА ДЪРЖАВА

Делото „Ало, Ваньо!“ е прекратено. Делото за убийството на Чакъра е прекратено. Прокуратурата е прекратила обвиненията си срещу Цветанов, като е оттеглила някакви обвинения срещу него.
Ние сме прекратени хора, щом позволяваме след падането Т. Живков да ни „избират“ за управник неговия гавазин Борисов. Предстои да ни го „изберат“ за втори път тоя телохранител.
Една банка е на път да прекрати влоговете на своите клиенти.
Живеем в очакване в близките дни да се прекратят прокурорските действия и бездействия по преписката за авиоотряд 28. Ще се прекратят и преписките за падналия асансьор, който уби една жена. Асансьорът можеше да убие всеки един от нас. Списание „Тема дейли“ съобщава, позовавайки се на изявлението на някаква асансьорна асоциация, че в страната има 80 хил. асансьори, които са потенциални убийци.
В републиката не се прекратяват само безобразията и безумията. Изглежда ни харесва да живеем в обстановка не перманентно прекратяване на преследването на виновните, защото по нищо не личи, че не ни харесва. Няма друго обяснение за безучастието ни и безразличието ни към непрекратените безобразия. Много от тия безобразия са и престъпления.
В очакване на следващите прекратявания. Ваш: Л. К.Любо Кольовски

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *