ПРЕСТЪПЛЕНИЕ! ГЕРБ -ДИРЕКТОР ФАЛШИФИЦИРА ПОДПИСА НА ГЕРБ –КМЕТ ЗА „ИЗВЪНРЕДНИТЕ ПАРИ“ ЗА „ВЪРВИ, НАРОДЕ ВЪЗРОДЕНИ!“

ПРЕСТЪПЛЕНИЕ! ГЕРБ -ДИРЕКТОР ФАЛШИФИЦИРА ПОДПИСА НА ГЕРБ –КМЕТ ЗА „ИЗВЪНРЕДНИТЕ ПАРИ“ ЗА „ВЪРВИ, НАРОДЕ ВЪЗРОДЕНИ!“

В публикацията си„ПОЗОР! ГЕРБ ПЛАЩА ЗА „ВЪРВИ, НАРОДЕ ВЪЗРОДЕНИ“ „ИЗВЪНРЕДЕН ТРУД“ С ДАНЪКОПЛАТСКИ ПАРИ!“
АФЕРА изнесе на показ как 18 общински началници от ГЕРБ – Община – Варна са получили „извънредни“ пари за 24 май, със заповед, подписана от кмета Иван Портних.
Разследване на АФЕРА показа още потресаващи престъпни факти, свързани с въпросната заповед, според която общинските началници получават данъкоплатски „извънредни пари“, заради това, че са отишли на манифестация, за да чуят „Върви, народе възродени“.Категорично АФЕРА установи два безспорни факта:
1. Въпросната заповед, с която позорно се изплащат извънредни пари на общински началници, заради присъствието им на мероприятие за 24 май, е изготвена от Лилия Христова – директор Дирекция „Образование“ в Община – Варна, една от първите партай – геносета на ГЕРБ – Варна, председател на ГЕРБ „Приморски район“ -Варна, чийто син Павел Христов е депутат от ГЕРБ и секретар на ГЕРБ – Варна. Това, че заповедта е изготвена от Лилия Христова личи по първата сканирана страница на документа, който притежава АФЕРА, като най – отдолу има адрес и тел. номер 052/820-367. Този номер се пише, за да се знае кой е изготвил заповедта. В случая телефонния служебен номер е на Лилия Христова и това показва, че тя е изготвила заповедта.
2. Под заповедта под „Кмет на Варна“ стои подпис на кмета Иван Портних. АФЕРА обаче разкри, че този подпис не е на Портних и на практика, ГЕРБ – кметът Портних е подписан престъпно от някого и подписа му е фалшифициран. Под фалшивия подпис, положен под името на Портних, се вижда текст: „съгласно заповед от … 2014 година“. Това на практика е абсурд! Когато кметът отсъства издава заместваща заповед и не може заместващата заповед, издадена на 22 май 2015 година, да е от … 2014 година! По принцип заместваща заповед се прави от кмета за определен ден и не може „съгласно заповед от 2014 година“ да упълномощи някой да го подпише през 2015 година. Лилия Христова пък изобщо няма правомощията на заместник – кмет, тъй като е директор на Дирекция.
3. На 22 май 2015 година ГЕРБ кметът на Варна Иван Портних отсъства от Варна, заради откриването на „пеещите фонтани“ в Пловдив. Заместваща заповед за този ден, издадена от него, когато е отсъствал, обаче НЯМА, провери АФЕРА. Подписът на заповедта, с която се точат данъкоплатски пари, не е нито на Портних, нито на някой от заместниците му. Очевадно е, че е подписа е ФАЛШИФИЦИРАН! И ПРОКУРАТУРАТА НЕЗАБАВНО ТРЯБВА ДА НАЗНАЧИ ПРОВЕРКА И ИЗВЪРШИ ГРАФОЛОГИЧНА ЕКСПЕРТИЗА ЛИЛИЯ ХРИСТОВА ЛИ Е ФАЛШИФИЦИРАЛА ПОДПИСА НА ПОРТНИХ, СЛЕД КАТО ТЯ Е ИЗДАЛА ЗАПОВЕДТА!Ето заповедта, издадена на 22 май т.г., според която 18 началници взимат „извънредни пари“, заради това, че са били на празника на 24 май:
Това е копие от заместваща заповед на кмета Иван Портних, подписана от него, касаеща друго време, но АФЕРА я публикува за да се види, че подписа на Портних очевидно е фалшифициран в заповедта от 22.05.2015 г. и за да покажем какво точно значи „заместваща заповед“.
Ето подписа на Портних под партиен документ на ГЕРБ, който отново не съвпада по никакъв начин с ПРЕСТЪПНО ФАЛШИФИЦИРАНИЯ ПОДПИС ВЪВ ВЪПРОСНАТА ЗАПОВЕД, ИЗГОТВЕНА ОТ ЛИЛИЯ ХРИСТОВА, С КОЯТО СЕ ТОЧАТ ДАНЪКОПЛАТСКИ ПАРИ, ЗАРАДИ … „ВЪРВИ, НАРОДЕ ВЪЗРОДЕНИ“.
АФЕРА, НАСТОЯВА КАТЕГОРИЧНО ПРОКУРАТУРАТА МОМЕНТАЛНО ДА ЗАПОЧНЕ ПРОВЕРКА ПО СЛУЧАЯ!
А ПРЕДСЕДАТЕЛЯТ НА ГЕРБ БОЙКО МЕТОДИЕВ БОРИСОВ МОМЕНТАЛНО ДА ИЗКЛЮЧИ ЛИЛИЯ ХРИСТОВА ОТ ГЕРБ, КАКТО ОБЕЩА, ЧЕ ЩЕ ПРАВИ С ВСЕКИ ОТ ГЕРБ, КОЙТО ВЪРШИ БЕЗОБРАЗИЯ.Afera.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *