„ПРИКЛЮЧИХТЕ” „АФЕРАТА ПЕТКО СЕРТОВ” ИЛИ ЧАКАТЕ НЕКРОЛОГ ОТ МОСКВА

„ПРИКЛЮЧИХТЕ” „АФЕРАТА ПЕТКО СЕРТОВ” ИЛИ ЧАКАТЕ НЕКРОЛОГ ОТ МОСКВА

1 декември 2014 година.
Владимир Путин шутира България от „Южен поток”. Онова, което остава ЗАД КУЛИСИТЕ е какви огромни пари са откраднали българи от руснаците. Гепани кинти от все наши „отбор юнаци” – депесари и гербаджии. Плюс някои „свински черва” – комуняги.
Огромни пари – „приключени”.Обаче Путин забавя, но не забравя. И няма нищо общо с „Началника” на банкянския хаиз Бойко Методиев Борисов.
5 декември 2014 година.
Изчезва бившият шеф на ДЪРЖАВНАТА АГЕНЦИЯ ПО НАЦИОНАЛНА СИГУРНОСТ Петко Сертов.
Безпрецедентно, абсурдно, никога неслучвало се по българските ширини – МВР, специални служби, заедно с контролираните от тях пеевски медии, НЕ ТЪРСЯТ Петко Сертов, а правят единственото – неистово, истерично, отвратително, подло, мерзки, арогантно, мръснишки омаскаряват, заличават и унищожават биографията и живота на бившия шеф на ДАНС.
Такава „чест” не споходи дори братя Галеви. Да не говорим за Таки.
Прокуратурата УМИШЛЕНО СЕ ДЪРПА ОТ СЛУЧАЯ, което е ЗНАК, но и гаден пиниз. В сравнение с това как бързо действа, когато Делян Пеевски трябва да е оневинен за каквото и да го „убиват”, и за каквото и да го разследват.
Прокуратурата ДОВЕРЧИВО скланя рамо на „гелосаните” МВР и спецслужби, които УМИШЛЕНО И КОНТРОЛИРАНО ВНУШАВАТ И ПЛАСИРАТ „ЛЮБОВНАТА И СЕМЕЙНА ДРАМА НА СЕРТОВ”. Т.е. ПРОИЗВЕЖДАТ ЛЪЖА!!!
Междувременно Петко Сертов повече от 40 дни, тъй като не е нито олигофрен, нито „емоционално разстроен”, нито „самоубит”, нито „болен от взимане на виагра”, Е ПАЗЕН БРИЛЯНТНО ПРОФЕСИОНАЛНО ОТ ЧУЖДИ СПЕЦИАЛНИ СЛУЖБИ.
През това време едно лице, което маже мозъка си с достатъчно количество гел – главният секретар на МВР – Светлозар Лазаров, действа като „дървеното човече на конци”, дърпани от Пеевски, Борисов и компания.
Той „локализира” Сертов, „залавя го”, а другото недоразумение – Вучков, пардон, Цветанов, в тялото на Вучков, „приключи случая”, след като гръцките служби – „партньори”, хвърлиха „мърша инфо” на българските си „партньори” за хотел „Нана”, където се случило „нананайна”.Тоталната некадърност на специалните служби и МВР по „търсенето” на Петко Сертов бе описано в рапортите на ВСИЧКИ ЧУЖДИ СПЕЦИАЛНИ СЛУЖБИ, КАТО ПОКАЗНО ЗА ИДИОТИЗЪМ по темата „издирване”.
Междувременно, ПАРАЛЕЛНО Петко Сертов бе търсен от кръгове, свързани с „модела КОЙ”. Неофициално. Дали за да го „думнат”, или да „преговарят” – няма нужда от много анализ.
За „простата публика” в територията България „активното мероприятие” трябваше да изпълни ЗАДЪЛЖИТЕЛНО първото условие – Сертов да бъде смачкан, опозорен, стъпкан, унизен, изкаран идиот, олигофрен, коцкар и … прибран от жена си.
Всичко това да бъде „опаковано” в медиен бълващ продукт – с „отговорник” Делян Пеевски.ТАКА, АКО ПЕТКО СЕРТОВ ПРОГОВОРИ, ИЛИ СИ ПОЗВОЛИ ОТНЯКЪДЕ ДРУГАДЕ ДА ИЗЧЕТЕ ИНФОРМАЦИЯ КАКВА ТОЧНО Е ИСТИНАТА – ПРЕДВАРИТЕЛНОТО УМИШЛЕНО ОПОЗОРЯВАНЕ ДА БЪДЕ ДОСТАТЪЧНО, ЗА ДА СЕ КАЖЕ ОТ СЪЩАТА „ПРОСТА ПУБЛИКА” – „АБЕ, ТОЯ СЕГА СЕ ОПРАВДАВА, ЧЕ Е „ПОД ЧЕХЪЛ”…
16 декември 2015 година.
Някой си Делян Добрев, усърден слуга на Бойко Методиев Борисов, изрича потресаващо в сутрешен телевизионен ефир: „А за „Южен поток” да говорим или изобщо? НЯМА НИЩО ЧЕРНО НА БЯЛО… НЯМА ПИСМО, САМО ДУМИ… ПАК Е САМО ДУМИ…”.Бойко Борисов и Делянпеевската му компания НЕКРОЛОГ ЛИ ЧАКАТ ОТ МОСКВА?
АФЕРА писа вече неведнъж, че РЕСТОТО ПРЕДСТОИ.
Впрочем, Петко Сертов се появи дни преди американската визита на Джон Кери в София. Същият Кери, който накара физиономията на Бойко Борисов да заприлича на ужилена с предозиран ботокс, когато стана реч за „ВЪРХОВЕНСТВОТО НА ЗАКОНА“.
Янките ли не знаят, че като се говори за ВЪРХОВЕНСТВОТО НА ЗАКОНА първите глави на гилотината, които трябва да паднат са от ВЪРХОВЕНСТВОТО НА ГЕРБ И ДПС?!
Да чухте на пресконференцията на Борисов и Кери, да ви обадят, че Е СТАНАЛО ДУМА ЗА АХМЕД ДЕМИР ДОГАН ПРИ РАЗГОВОРИТЕ НА ЧЕТИРИ ОЧИ?
Е, „АФЕРА” СЕГА ВИ ГО КАЗВА! Впрочем, единствените, които работеха по ДПС, Доган и кръга им, бе „екипа на Сертов“ в ДАНС -1.
И поради тази причина, в ДПС и пеевско-борисовия кръг като чуят Алексей Петров и Сертов, се посират. Никакви тук „октоподи“ не играят – това е приказка за онези, които не знаят защо Сертов НЕ БЕ ДОПУСНАТ КАТО ВЪТРЕШЕН МИНИСТЪР В ПРАВИТЕЛСТВОТО НА ОРЕШАРСКИ!
Петко Сертов „си го прибрала жена му”. Айде бе, „гелосани” „спецове” и МВР-та, и шлякани жълтакави пеевски медии! Верно ли?
Да се чували за „ОТВОРЕН КОРИДОР”?
Да не излезе така, че не жената на Сертов /ПОВИКАНА!!!/, а вашите женички не ви пуснаха да го „търсите”, а? Като казваме „женички”, имаме предвид „мъжествените” фигури, контролиращи службите и МВР.Та, значи така, Путин стартира „наказателна акция” срещу КРАДЦИТЕ НА ПАРИ ПО „ЮЖЕН ПОТОК” В БЪЛГАРИЯ, веднага след това Сертов изчезва и се появява дни преди окончателно да ПРИКЛЮЧИ „ЮЖЕН ПОТОК” ЗА НАС И КЕРИ ДА СТЪПЧЕ БОРИСОВ КАТО ХЛЕБАРКА.
Кога и дали Петко Сертов ще проговори, е въпрос на „спец” тактика.
Засега са пуснати безконтролно да блябосват „приключилите” „аферата Петко Сертов”.А дали в Москва печатат вече некролозите – поживьом, увидим.Afera.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *