Продава се единственото в света Bentley пикап

Продава се единственото в света Bentley пикап  - 1

Продава се единственото в света Bentley пикап

Пикапите не са толкова популярни в Европа, колкото са в САЩ и това обяснява скромното предлагане на тукашния пазар. Въпреки това, обаче, някои хора предпочитат този тип возила и биха направили всичко, за да притежават такъв по свой вкус. Под всичко, имаме предвид дори да срежат луксозно Bentley и да превърнат задната му част в товарна каросерия.

Именно такъв е проектът на британското студио DC Customs, което преправя Continental Flying Spur в странен пикап с двуцветна боя и луксозно излъчване. За целта механиците са премахнали задните врати и седалки и са ги заменили с равен под. Въпреки преработките, луксозният седан, вече пикап, запазва електрическия си шибедах, както и луксозния кожен интериор, който вече е комбиниран с тъмно сив плюш.

Цената на преработката е била около 140 хиляди евро, а настоящият собственик на проекта споделя, че е готов да се раздели със странния пикап за сумата от 191 хиляди евро. За тази сума получавате единственият пикап на Bentley, който от своя страна разполага с 6.0-литров бензинов W12 с 560 конски сили.

 

Източник Fakti.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *