Продажбите на PlayStation Portal ще започнат на 15 ноември

Продажбите на PlayStation Portal ще започнат на 15 ноември

Продажбите на PlayStation Portal ще започнат на 15 ноември

Sony обяви датата на пускане на пазара на устройството за игри с дистанционно управление PlayStation Portal (портативна конзола). В съобщение, публикувано в официалния акаунт на PlayStation в Twitter, се посочва, че устройството ще бъде достъпно „на избрани пазари“ на 15 ноември.

В момента портативната конзола е достъпна за предварителна поръчка в PlayStation Direct в САЩ, Великобритания, Франция, Германия, Австрия, Белгия, Люксембург, Нидерландия, Италия, Испания и Португалия. От 29 септември тя ще бъде достъпна за предварителна поръчка от „други избрани търговци на дребно“ в тези страни, както и в Япония и Канада. Продажбите в PlayStation Portal ще започнат на 15 ноември. Цената на устройството ще бъде 199,99 щ. долара.

По този повод Sony пусна промоционален видеоклип, който споделяме с вас. „PlayStation Portal е идеалното устройство за геймъри, които трябва да споделят телевизора в хола или просто да играят PS5 игри в друга стая“, обясни Sony смисъла на конзолата по време на анонса й миналата седмица. PlayStation Portal се свързва дистанционно със съществуващ PS5 чрез Wi-Fi, което ви позволява бързо да преминете от игра на PS5 към игра на PlayStation Portal.

Конзолата може да играе поддържани игри, инсталирани на PS5, които използват контролера Dualsense. С други думи, PlayStation Portal е устройство за отдалечена игра и не осигурява достъп до стрийминг на игри в облака чрез PlayStation Plus Premium. PlayStation Portal изисква от играчите да разполагат с игрова конзола PS5.

 

Източник Dir.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *