ПРОЕКТ „ЮЖЕН ВЯТЪР И МЪГЛА“

ПРОЕКТ „ЮЖЕН ВЯТЪР И МЪГЛА“

Интересно и странно е медийното мълчание за абсолютния провал на визитата на БМБ-2 в немската столица Берлин. Иначе ефирът бъка от дежурните теми – някакви изроди си заключвали дечицата, държали ги гладни и на студено. Деветата по големина община Перник фалирала, Каролев се сбил с шефа на КНСБ и пр.изискани и естетически новини. Малък Тошко и сървайвър пак са на червеното килимче. Килимчето отдавна се е превърнало в жалко и окъсано чердже, изтривалка някаква. Амортизирана и боклучава.А БМБ-2 си кисне нашляпания задник в леген с хладка вода и реди мрачни намерения в кухата си черепна кутия.
Някакви предположения какво ще поднесе на публиката? Че днес ми е бедна фантазията. Поради мъглата. Синоптиците обещават южен вятър. Като няма Южен поток, и вятърът върши работа. Вятър и мъгла, както се казва. Проект „Южна мъгла“…
Живият живот е много щедър и непрекъснато ни подарява милиони идеи. Ето, днес Каролев и Пламен Димитров стигнали до бой в спора си как по-бързо да ликвидираме българския пенсионер, тунеядец, лентяй и мръсник. Ами, другари продуценти, свалете от програмните си схеми риалити предаванията. Пуснете политиците, синдикалистите и др. общественици да си решават споровете и противоречията пред камерите. Организирайте залагания. Оставете драгия зрител да се наслаждава на юмручните дуели. Ще спечелите много повече кинти, отколкото изкарвате от Вип Брадър или Сървайвър.
Подарявам ви тоя проект.Любо КольовскиКолаж: Иво Ангелов, „Сила“

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *