ПРОКУРАТУРАТА ЗАВЕДЕ ПРЕПИСКА ЗА АСФАЛТА В ПОМОРИЕ! А СЕГА ВИЖТЕ „КРАСИВИТЕ“ ДУПКИ В ПОМОРИЕ ПО ЕВРОПРОЕКТ

ПРОКУРАТУРАТА ЗАВЕДЕ ПРЕПИСКА ЗА АСФАЛТА В ПОМОРИЕ! А СЕГА ВИЖТЕ „КРАСИВИТЕ“ ДУПКИ В ПОМОРИЕ ПО ЕВРОПРОЕКТ

„Красивите“ дупки, които виждате на снимките, са по европроект „Реконструкция и модернизация на пречиствателна станция за отпадъчни води (ПСОВ) – Поморие и реконструкция и рехабилитация на ВиК мрежа на гр. Поморие” за близо 100 милиона лева. Без малко. По зададените оси в проекта, отпуснатите средства включват и асфалтиране на разкопаните улици. Да, ама не. Предимно асфалтови кърпежи, а там където са се „постарали“, се отворят „асфалтови кратери“.
След публикацията на ЗАД КУЛИСИТЕ, споделена единствено и от АФЕРА: НА ВНИМАНИЕТО НА ПРОКУРАТУРАТА! КОЙ ПЕСТИ ОТ ЧАКЪЛА И АСФАЛТА ЗА УЛИЦИТЕ В ПОМОРИЕ И СИ ПРИБИРА РАЗЛИКАТА В ДЖОБА?, бе образувана преписка 5021/2015 от Окръжна прокуратура – Бургас. Да видим докъде обаче ще стигнат, защото все още питаме: Кой в община-ГЕРБ Поморие ще търка наровете?. Вече трета година, г-н Цацаров, питаме!
Борисов, това ли ти е най-добрият кадрови избор за кандидат-кмет на Поморие от ГЕРБ на ДПС? Не ти ли е поне малко неудобно от поморийци – да виждаш, че не го искат, да знаеш колко дела са заведение срещу Общината, колко са загубени и за какви крупни суми, да си напълно наясно как преписките, ама съвсем не умишлено се протакват и какво е финансовото състояние на институцията? Ами многомилионните заеми изтеглени по негово време? И какво чакаш – да спрат оперативни програми от ЕК заради Поморие, че тогава ли да го махнеш?P.S. Забележете как единият фризер е стъпил привилегировано на плочките на централната улица, което по принцип не е разрешено за други.ZADKULISITE.COM

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *