ПУСНЕТЕ ВИДЕО С РАЗДУМКА МЕЖДУ БОРИСОВ И ПЕЕВСКИ! И КАЖЕТЕ – ОТ КОЙ ЕТНОС Е ПРЕБИТОТО НОВОРОДЕНО?

ПУСНЕТЕ ВИДЕО С РАЗДУМКА МЕЖДУ БОРИСОВ И ПЕЕВСКИ! И КАЖЕТЕ – ОТ КОЙ ЕТНОС Е ПРЕБИТОТО НОВОРОДЕНО?

И като заваляха едни видеа, не ти е работа. Цветан Василев и Иван Искров се люшкват, вълнувайки се от съдбата на момата Калина. Болница разпостранява видео как акушерка бие бебе в продължение на сума ти време, вместо да обясни аджеба, следи ли някой изобщо охранителните камери в тая болница. И ако има такива камери, за какъв такъв са сложени, след като някой може да бие бебе в продължение на повече от час и НИКОЙ да не се намери да реагира. А ако беше влязъл някой и избил всички бебета, или нахлуе в операционна и изколи лекарите?
Всички „споделят“ в социалните мрежи видеото с бебето и песньовката между баш – банкери. Междувременно някаква изродка пък си пуска опеченото домашно куче в тава и „споделя“ как го изяла с приятели. Някои даже се кефят.
Никой не пита, никой не търси причините издълбоко. Смърт, линч, искат „споделящите“. Никой даже не си задава простичкият въпрос – кой пусна видеото с бебето и защо, и какво се целеше с това.
Айде, сега, пуснете видео с раздумка между Борисов и Пеевски и да видим колко медии ще го „споделят“ и колко журналисти ще си отворят устичките за да го заклеймят.
Блаженни са верующите.
Afera.bgЗАДКУЛИСИТЕ пита: Ромче ли е пребитото новородено? И как така този път никоя медия не се позаинтересува кои са родителите му, да вземат интервю, да попитат как се чувстват… Заповядано ли е на телевизиите да мълчат за произхода на пребитото бебе на 4 дни? Къде са родителите му, кои са, защо се крият? Платено ли им е да не се показват?

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *