ПУТИН БИЕ ТЕЛЕГРАМА НА „БОЙКО“. ПУТИН ВОДИ ВОЙНА. ОЧЕНЦЕТО НЯМА ДА МУ ТРЕПНЕ ДА ИЗОСТРИ ИГЛАТА

ПУТИН БИЕ ТЕЛЕГРАМА НА „БОЙКО“. ПУТИН ВОДИ ВОЙНА. ОЧЕНЦЕТО НЯМА ДА МУ ТРЕПНЕ ДА ИЗОСТРИ ИГЛАТА

Путин бие телеграма на „Бойко“ за Гергьовден. Шишко се е объркал лошо за „Дунарит“
Защо руснаците отговарящи за пазенето на овладените активи в „близката чужбина“, посъветваха Игор Сечин и лобито на ГРУ в Кремъл да задейства схемата с Константин Малофеев? Защо? Че и Пиер Луврие, нащракан с „медийната звезда“ Игор Гиркин, нарочен като командира, който наредил свалянето на малайзийския самолет на 18 юли м.г., пуснаха напред. Защо? Не можеха ли да не играят толкова остро, демонстративно и провокативно. Очеизвадно е – Путин бие телеграма на „Бойко“ за Гергьовден. Борисов си знае защо точно за тогава… Шишко е „клиент“ по подразбиране…
Не е забравена схемата на Сарая. Шишко се объркал лошо за „Дунарит“. Да не говорим за безпримерен безхаберник като Божко Седесарина, да ни прощават малцината читави пичове в многострадалния СДС. Шишко трябва да е пълен олигофрен, ако смята, че групата на СВР и ГРУ, която от години наблюдава сектора на Русе, ще пусне фъндък по тази писта. Тези острилки нищо не ги спира. Виждали сме в действие техен контрольор в периода от 1994 до 1999 г. – изучаване на адреси, проследяване, целият „буквар“ в действие, без трепване, без притеснение от остри активни мерки на публични места – във Варна и на други места.
Сега този контрольор работи в МИД и отговаря за България, но е легендиран в Трети европейски департамент. Знаем кой беше началникът му във Варна – полковник от ГРУ, който го играеше генерален консул. Русе е важна активна точка за руснаците. Дори режисираният от ДС опит за преврат на Гуруня в края на март и началото на април 1965 г. го свързаха с митичното овладяване на Дунав мост от Горнооряховската бригада. Припомняме това, за да е ясно – руснаците се опитват да постигнат присъствие, и контрол на някои места, в ключови сектори на критичната инфраструктура.
По тази причина Шишко греши съдбовно за „Дунарит“. Каквито и „остриета“ да задейства. Пристанищата ни са потресаващо уязвими за терористични мероприятия. да не говорим за Русе – там е бардак. Даже сърбите могат да заформят такива фойерверки, че Букурещ да се разтресе, ако „телеграмите“ от Кремъл станат съдбовно кратки. Или спрат в един момент – мигът на Тишината. Не, не мислете, че драматизираме, за да сугестираме Шишко и бандата около него. Това е реалността. Путин води война. Оченцето няма да му трепне да изостри играта.
Шишко въртял схеми и интриги, за да се добара до контрола на „Дунарит“ и да го дръпне от контрола на Цецо Банкера. Ало, Шишко, Цецо е втори отговарящ за тази Зона. Нали знаеш, Шишко, кои са момчетата, които отговарят с главите си за активите на Путин в сектора. Като знаеш, защо се пробва? Театрото с Малофеев и Гиркин камуфлира истинските играчи – групата на Игор Сечин, ГРУ и босовете на военнопромишления комплекс на Русия. В „Дунарит“ има и други следящи за Общака, както е позната тази схема на „воры в законе“.
Американците също са активни в зоната не само по линия на тестващите средата сделки. Може ли да не наблюдават „пластичните“ схеми? Тръгва шлепче, натоварено от „Дунарит“ и – бум – леле, що стана в „Козлодуй“. За това става дума. И никакво драматизиране – такъв като Сотир Цацаров да не се шашка толкова от Шишко, а да разпореди проверка на скандалните схеми, защото битчиците на подставените „контрольори“ заплашват националната сигурност. Изобщо не става дума за малоумното бръщолевене на такъв като Божко Седесарина, който забърка мазалото, след като лобито на Шишко в ДАНС се активира по темата.
Писъците на „Бойко“ са илюстративни и поучителни. Шишко да му мисли. „Бойко“ ще се врътне, ще се поклони на Путин, ще му прати някоя каракачанка, пардон, българско овчарско куче, но набеденият, че връткал държавата Шишко трябва много да внимава да не го застигне телеграмата на Путин, която принципно ще бъде изпратена уж за „Бойко“.www.bgsniper.com

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *