ПУТИН ИЗПЛЮЩЯ „БОЙКО“ И ШИШКО ЗА ЕДНО ЕВРО

ПУТИН ИЗПЛЮЩЯ „БОЙКО“ И ШИШКО ЗА ЕДНО ЕВРО

Путин изплющя „Бойко“ и Шишко за едно евро. Пеевски мълчи умно, Б.Б. проплака при ибрикчиите
Леле, що стана?! Малииии, ужасссс. Путин изплющя „Бойко“ и Шишко за едно евро. Направо им разказа играта. Тези му станаха клиенти на Владимир Владимирович, ех. Първо ги прасна мощно за „Южен поток“, обявен за мегапроект, свързан, разбира се, с критичната инфраструктура. Сега ги тресна за БТК, „Дунарит“, „Авионамс“, НУРТС, „Гарб“ и First Digital, които били продадени за 1 евро, леле, леле, на LIC33 на Пиер Луврие, посочен като човек на олигарха Константин Малофеев, определян като „човек на Путин“. Президентска сделка. Контрапие на Цецо Банкера.
„Цената е 1 евро за всичко, което получихме. Купихме всичко от Цветан Василев. Ще придобием 43% от БТК и 91% от „Дунарит“ и „Авионамс“. Зад нас не стои никой. Ние действаме самостоятелно. LIC33 е самостоятелно дружество. Парите са наши – собствени. Продавачът Цветан Василев не участва, изцяло продава активите си. Не работим с Василев.“, каза Пиер Луврие на пресконференция в „Хилтън“. Луврие се опита да опровергае внушенията и спекулациите в медиите, че мегасделката има връзка с ексбоса „Ростелеком“ Константин Малофеев, който е много добре поставен в Кремъл и е сред най-близкото обкръжение на Путин.
Пиер Луврие заяви, че „това лице“ е в черния списък на ЕС и „не може да ми бъде партньор“. „Технически инвеститор сме, а не политици.“, отсече Луврие, забъркан от прислужливи сайтове даже с Игор Гиркин, сочен като командира дал заповед за свалянето на малайзийския самолет на 18 юли м.г. в Източна Украйна, и допълни, че връзките му с Русия, където също е инвеститор, са лични, защото съпругата му е рускиня.
След удара на Цветан Василев, който се разтовари от активи, за които руснаците наказват лошо, ако някой им посегне, Пеевски се умълча умно, а Б.Б. проплака жалостиво в ибрикчийски сайтове. Леле какъв кеф, леле каква хурка за измекярите. Сега Бойко Борисов може да се направи на евросмелчага, пардон, и след комплексарската демонстрация на Росен Плевнелиев да заяви, че ще отиде на 9 май в Москва и ще цунка ръчичка на Путин. Ама стиска ли му – тетка Меркел може и да се усуква около Владимир Владимирович „на другия ден“, но „Бойко“ ще го гълчи. www.bgsniper.com

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *