ПЪЛНА ОЛИГОФРЕНИЯ! Цветан Цветанов се поля с „ледена кофа“ за „децата с АЛТРУИЗЪМ“

ПЪЛНА ОЛИГОФРЕНИЯ! Цветан Цветанов се поля с „ледена кофа“ за „децата с АЛТРУИЗЪМ“

Заместник-председателят на ГЕРБ Цветан Цветанов се поля с кофа с ледена вода за благотворителната кампания за децата болни от АЛТРУИЗЪМ! С това се похвали самият той на профила си във Фейсбук.Такава благотворителна кампания няма, а алтруизмът не е заболяване.
„Ледена кофа“ е благотворителна кампания за събиране на средства за борба със смъртоносната болест амиотрофична латерална склероза (или болест на Лу Гери).Алтруизмът е принципът или практиката на загриженост за благополучието на някого другиго. Той е традиционна добродетел в много култури и аспект на основата на много религиозни традиции, въпреки че концепциите на „другия“, към когото трябва да бъде насочена загрижеността, могат да варират в различните култури и религии. „Алтруизмът е антоним на егоизма“. – http://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%90%D0%BB%D1%82%D1%80%D1%83%D0%B8%D0%B7%D1%8A%D0%BCНо според ексвътршния министър, осъден на 4 година затвор на първа инстанция и ръководител на предизборния щаб на ГЕРБ, АЛТРИУЗМЪТ е заболяване.
Освен, че не знае за какво се полива с вода, Цветан Цветанов вероятно не е наясно, че трябва да преведе пари по сметката на кампанията. Но това едва ли ще се случи. По простата причина, че „благотворителна кампания за децата с алтруизъм“ „Ледена кофа“ няма.
Изобщо, знае ли Цветан Цветанов на кой свят се намира???
Тук можете да се „насладите“ на идиотското видео, в което осъденият на първа инстанция на 4 години затвор Цветан Цветанов от ГЕРБ, който е със заявка отново да влиза в политиката и овладее министерството на вътрешните работи, се полива с кофа ледена вода за „благотворителната инициатива за децата с алтруизъм“: https://www.facebook.com/photo.php?v=10203257904186862&set=vb.1187023251&type=2&theaterzadkulisite.com

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *