Първи в прав текст, още преди месеци, сайтовете АФЕРА и ЗАДКУЛИСИЕ го изрекоха: идва „руското ресто“ за ЛАПАЧИТЕ!

Първи в прав текст, още преди месеци, сайтовете АФЕРА и ЗАДКУЛИСИЕ го изрекоха: идва „руското ресто“ за ЛАПАЧИТЕ!

КАЗАХМЕ ГО: РУСКОТО РЕСТО ЩЕ ГИ ЗАСТИГНЕ! ЩО Е РЕКЛА „АФЕРА“, ВСЕ Е ВЯРНО!
Първи в прав текст, още преди месеци сайтовете, АФЕРА и ЗАДКУЛИСИЕ го изрекоха: идва „руското ресто“ за ЛАПАЧИТЕ. Конкретно и в детайли анализирахме още при „изчезването“ на Петко Сертов, че „руското ресто“ няма да прости на лицата Бойко Методиев Борисов и Делян Пеевски.
Тогава жълтакави сайтчета, дето уж нямали нищо общо нито с Пеевски, нито с Борисов, ровеха в диагнозите и чаршафите на Сертов. Малко по-късно, като им нареди Пеевски, „дойдоха на наш’та“ и запреписваха архивите на АФЕРА за пътуванията „под охрана“ на бившия шеф на ДАНС.
През това време кохортата на Бойко Методиев Борисов и Пеевски се оглеждаха на всички посоки, увеличиха охраната, въпреки че „руското ресто“ за откраднатите пари от „Южен поток“ изобщо не бе задължително да дойде под формата на куршуми. За нашите „юнаци“ много повече боли като ги удариш в … кинтите. И в „милиони-милиардите“.
Днес слугинажа медиен пищи по поръчка за „руското ресто“ – БТК, „Дунарит“, „Авионамс“, НУРТС, „Гарб“ и First Digital, които били продадени за 1 евро на LIC33 на Пиер Луврие и даже се посира, без никакво извинение, да цитира „ексклузивно“ Бойко Борисов, който пък ги реди едни: „…призоваваме инвеститорите от групата „LIC33″ да предоставят официална информация до българското правителство, с която да информират за произхода на средствата, с които реализират придобиванията на дялове от юридически лица, осъществяващи дейност на територията на Република България. Едва след това, на база анализа на предоставената информация, ще преценим дали да влезем в контакт с тях“
Борисов щял да прецени дали да влиза в контакт с тях? Путин направо ще си го премести.
Да, де, ама Путин не е от тия, дето влизат под шлифера на Бойко Методиев Борисов и както писахме единствени ще си гони КРАДЕНОТО ДО ДУПКА.
Борисов пак се объркА. Пеевски е друга „топка“. Той има до себе си висша писта като „скрижалния“ Доган. Борисов освен да опре до социоложката си – вътрешен министър, нищо друго не му остава. За да измислят още по-тъп пиар от тоя „ще помислим дали да влезем в контакт с ТЯХ“.
А ако ТЕ вече са помислили как да влязат в ОСТЪР КОНТАКТ с УПРАВЛЕНЦИТЕ, КОИТО СИ МИСЛЕХА, ЧЕ МОГАТ ДА КРАДАТ БЕЗОГЛЕДНО И ДА ИМ СЕ РАЗМИНЕ?
Е, кофти новина от АФЕРА – това е просто началото. На „руското ресто“.Afera.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *