ПЪРВОРОДНИЯТ ГРЯХ И ПОЛИТИЦИТЕ

ПЪРВОРОДНИЯТ ГРЯХ И ПОЛИТИЦИТЕ

Още преди много, много векове, религиозните догматици измислили „първородния грях” не за друго, а да държат в покорство раята. И не с някакъв закон, който да им налага определено поведение, а чрез духовното убеждение, което прави хората гузни, чувствайки се виновни, защото (представи си) са „грешни”, още преди да се появят на този свят. Това е най-голямото престъпление, което изродите във властта (на всяка власт)са извършили (и продължават да извършват) над ДУХОВНАТА КРАСОТА на човешкия род. Спрели са развитието му. Еволюцията му.
Нашите партийни кретени с нищо не са по-умни и по-изобретателни от древните. Затова и нищо ново не са измислили. Борят се срещу корупцията, а не искат да видят, че именно техните закони раждат корупция. Законите (правилата) са така нагласени, че единствено да се нарушават. Дори пътните знаци умишлено на места са поставени там, че да се нарушават на 100%. Това създава предпоставка за виновност. А „виновният” НЕ Е БУНТАР. Той е червей, който безметежно ще изживее дните си, за да натори земята. „Духът” е непонятно за него понятие. То е притежание единствено на Човека. А този не знае, че е човек. И никой във властта няма интерес да му го каже. Затова и дидактиката в образователната доктрина не създава човеци, а бройлери. Скопени. Безлични. Инертни! Много знаещи, но нищо не можещи, бездушни като компютрите. Затова и „изкуството”, с което новото поколение изпада в екстаз е чалгата – възможно най-примитивното въздействие, събуждащо животинския инстинкт на пещерния човек, още преди да се е изправил на краката си.
И всичко това, единствено за да се задоволи вечно жадното за слава ЕГО на сиромашките душици, които винаги са представлявали властта. Защото само „облечени” с властта, те си мислят, че представляват нещо.Ради Чухлев

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *