Пътешественик във времето: Предстои чистка, този октомври ще влезе в историята

Пътешественик във времето: Предстои чистка, този октомври ще влезе в историята - 1

Пътешественик във времето: Предстои чистка, този октомври ще влезе в историята

Профил в социалната мрежа TikTok, който по-рано съобщаваше, че е „пътешественик във времето от 2671 г.“, предупреди, че през октомври тази година след глобално прекъсване на електрозахранването ще се проведе „чистка“ в реалния живот.

Ено Аларик, който е известен и като @radianttimetraveller в TikTok, е набрал повече от 26 000 последователи заради публикуването на предупреждения за предполагаеми бъдещи събития. Потребителят на социалната медия вече е отправял предупреждения за сблъсък на планети близнаци със Земята, за извънземни посетители и дори за началото на Трета световна война, пише vesti.bg.

Последното озадачаващо твърдение на самопровъзгласилия се за специалист по времето е, че има списък с катастрофални събития, които ще се случат през октомври тази година – той предупреждава, че това ще бъде месец, който „ще влезе в историята“. Във видеото, което събра повече от 2200 харесвания, Аларик обяснява:

ВНИМАНИЕ! Да, аз съм пътешественик в реално време, това са основните събития, които ще се случат през октомври 2023 г. Октомври се смята за един от най-влиятелните месеци в историята, поради много от тези събития.“

Ето какво предупреждава той:

3 октомври: По време на голям метеоритен дъжд на Земята пада извънземен кораб, съдържащ враждебни видове. Това извънземно избягва от кораба веднага след като се приземява и започва да сее хаос в големите градове.

7 октомври: Телескопът „Джеймс Уеб“ забелязва гигантско космическо същество, което се храни със звезди. То ще дойде в нашата Слънчева система и ще изяде следващото Слънце, като може да унищожи целия живот в близост до него.

15 октомври: В планината Еверест ще открият човекоподобен вид с цяла цивилизация. Те имат телепатични способности и искат да контролират хората, ще направят всичко за власт.

29 октомври: Много мощно слънчево изригване удря Земята, което предизвиква глобално прекъсване на електрозахранването. Никакви машини не работят и това се превръща в „Чистка“ в продължение на седмици, престъпността се увеличава с 12 000% и е много трудно да бъде овладяна.“

Последователите му в TikTok се включиха в коментарите, за да обсъдят дали предупреждението може да стане реалност или не. Един от потребителите написа: „Хелоуин тази година ще бъде страхотен.“ Друг пък твърди, че: „Нито едно предсказание на пътешественик във времето не се е сбъднало.“

 

Източник Fakti.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *