ПЪТЯТ НА БЪЛГАРИЯ Е ЕДИН – ОБВИНЕНИЯ И ОСЪДИТЕЛНИ ПРИСЪДИ ЗА НАСТОЯЩИ И БИВШИ УПРАВЛЯВАЩИ ДЪРЖАВАТА НИ ПЕРСОНИ! СЛЕД КАТО ГЛАВНИЯТ ПРОКУРОР НЯМА „ТОПКИ“ – ДА ОСВОБОДИ ПОСТА! ОСТАВКАТА НА БОРИСОВ ТРЯБВА ДА СЕ ИСКА ВСЕКИ ДЕН ОТ ВСИЧКИ!

ПЪТЯТ НА БЪЛГАРИЯ Е ЕДИН – ОБВИНЕНИЯ И ОСЪДИТЕЛНИ ПРИСЪДИ ЗА НАСТОЯЩИ И БИВШИ УПРАВЛЯВАЩИ ДЪРЖАВАТА НИ ПЕРСОНИ! СЛЕД КАТО ГЛАВНИЯТ ПРОКУРОР НЯМА „ТОПКИ“ – ДА ОСВОБОДИ ПОСТА! ОСТАВКАТА НА БОРИСОВ ТРЯБВА ДА СЕ ИСКА ВСЕКИ ДЕН ОТ ВСИЧКИ!

Борисов е на власт, за да съсипва България и за да усвоява европейски средства. Ето, Румъния нямали ДДС-то на храните, вероятно скоро ще го направи и за лекарства, книги… Цяла Северна и Североизточна България ще си пазарува от Румъния. Западна България от Сърбия, а Южна и Югоизточна от Турция и вероятно Гърция.
За какво рязане на лентични става въпрос, за какви работни места, за какви пътища и икономика??? На тоя трябва незабавно да му се поиска оставката!
Общинската структура на ГЕРБ в Поморие пък избрала да издигне за кандидат-кмет на ОПГ-то си отново изтърканата фигура със спорна репутация – настоящия кмет. Това, дами и господа, не е новина, а следствие. Кого да издигнат, като цялата им структура е на общинска издръжка и зависи от същия!? ДПС са ЗА и с пръстите на краката си – нали е и тяхна капия.
А народът спи и не иска да се събуди от многовековния си кошмарен сън.
Понякога толкова много се ядосвам от случващото се в България, че ми идва да си хвана шапката и да отпраша нанякъде. В друга държава. След секунди, обаче, си давам сметка, че дори и „отвън“, аз отново ще се гневя заради това, което става отвътре, в моята страна.
Някои сигурно си казват: „Тоя е все недоволен и мърморясва – гладен ли е, жаден ли е…“, неосъзнавайки естеството на моята нетърпимост.
Проблемът на хората като мен е, че имат много силно развито чувство за справедливост, което не им позволява да стоят безучастно и да наблюдават как мутри, дебили и откровени нискочели олигофрени паразитират на гърба на честните, работливи и онеправдани, които са в неравностойно положение спрямо властелините, неоценени и са всекидневно подложени на геноцид. Защото точно това се случва в България в момента. Не от сега.
Ясно е, че икономика България няма. Няма производство и износ. Бизнес средата е меко казано негостоприемна за инвеститори. Дори е враждебна. И всичко това предполага, че няма как от нищото да бъдат увеличени заплатите и пенсиите, да се осигурят нови работни места и да се превърнем в нормална, подредена, цивилизована държава. НО И НАЙ-ТРУДНАТА ЗАДАЧА ИМА РЕШЕНИЕ И КОГАТО ПРИЛОЖИШ ТОЧНАТА ФОРМУЛА, СЕ ПРЕВРЪЩА В ЕЛЕМЕНТАРНА…
Формилата за решение на задачата „Как да променим България към по-добро?“ еПОВДИГАНЕ НА ОБВИНЕНИЯ И ОСЪДИТЕЛНИ ПРИСЪДИ ЗА ВСИЧКИ, КОИТО ПРЕЗ 25-ГОДИШНИЯ ПРЕХОД СА СЕ ВЪЗПОЛЗВАЛИ ОТ СЛУЖЕБНОТО СИ ПОЛОЖЕНИЕ И СА НАТРУПАЛИ ПАРИ И ИМОТИ ПО НЕЧЕСТЕН НАЧИН ЗА СМЕТКА НА НАРОДА И СА ОЩЕТИЛИ НАРОДА С ДЕЙСТВИЯТА И БЕЗДЕЙСТВИЯТА СИ!
В това е ИСТИНАТА, приятели. Всички други алабализми, с които ви упояват всекидневно разните телевизионери и политици, които смучат от едно гърне, нашето, са за да ви замажат очите, объркат, обезкуражат и откажат в борбата – едните като „показват“ колко е безнадеждно положение в държавата (и ви внушават чувство за безизходица), а другите – като парират „липсата на недоволство“ с рязани на лентички и приказки от 1001 нощ за „колко много били създали“.ПЪТЯТ НА БЪЛГАРИЯ Е ЕДИН – ПОВДИГАНЕ НА ОБВИНЕНИЯ И ОСЪДИТЕЛНИ ПРИСЪДИ ЗА НАСТОЯЩИ И БИВШИ УПРАВЛЯВАЩИ ДЪРЖАВАТА НИ ПЕРСОНИ, БЕЗ ПРАВО ДА ЗАЕМАТ ДЪРЖАВНА И/ИЛИ ОБЩИНСКА ДЛЪЖНОСТ И ДА УЧАСТВАТ В ИЗБОРИ ДО КРАЯ НА ЖИВОТА СИ, КАТО СЕ ДОКАЖЕ ВИНАТА ИМ! ВСИЧКО ДРУГО Е ЛЪЖА И ИЗМАМА!
След като Главният прокурор няма „топки, за да го направи, мястото му не е да заема този важен държавен пост.
Стоян Тончев

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *