Радан зад гърба на Кунева се пазари за министри. Борисов звъни на Кунева: „В къщата ми! В къщата ми!”

Радан зад гърба на Кунева се пазари за министри. Борисов звъни на Кунева: „В къщата ми! В къщата ми!”

По повод на интервюто на Бойко Борисов дадено за Валерия Велева за в. Преса, АФЕРА ще открехне завесата на продължаващия цирк, разиграван пред ехалето от ГЕРБ и Реформаторите.
Пред в. Преса Борисов заявява:
„- Не сте ли се питали защо Радан Кънев има такова негативно настроение срещу вас? Опитвали ли сте се да разберете двамата като мъже?
– Аз многократно съм се виждал с него и съм търсел диалог. В срещите ни никога не съм виждал подобно отношение към мен. Напротив, държи се нормално, той е много слънчев и приятен човек, когато разговаряме лично. И като го видя след това по телевизията как му избива студена пот, с какво огромно напрежение споменава името ми, оставам изумен.”
Водевилът, който некадърно играе Радан Кънев, пускан като сериал в тв студиата, колко е „хард” с Борисов, и пиниза на Борисов да „го прасне” с това, че бил „слънчев човек на четири очи”, е гротесков на фона на онова, което се случва в действителност.
Брилянтни източници на АФЕРА още преди десетина дни ни информираха от извора как Бойко Борисов бесен се обадил по телефона на Меглена Кунева, за да я пита стои ли тя зад натиска и пазарането за министри, който му оказал Радан Кънев, пристигайки на среща в дома му.
„В къщата ми! В къщата ми си позволява!”, викал нервно Борисов.
От своя страна Меглена Кунева била втрещена от волните упражнения с лента на коалиционния си партньор Радан Кънев и отрекла пред Борисов за каквото и съгласуване със „слънчевия човек” Радан.
През цялото това време по телевизиите иначе Радан Кънев разиграва циркове как „ругае” по ГЕРБ, а пък Бойко Борисов го нарича очевадно саркастично „слънчев човек” в интервю пред Валерия Велева.
Че ще има прецакан на финала от тези латино-отношения отсега е ясно – да видим Борисов ли ще е, Раданчо ли, или Кунева, която се биха хванала за главата от изпълненията на Костовия човек.Afera.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *