Разнообразете секса със съвместна мастурбация

Разнообразете секса със съвместна мастурбация - 1

Разнообразете секса със съвместна мастурбация

Някои заклеймяват мастурбацията като пречка за нормалния сексуален живот, а други са на мнение, че тя може само да го подобри. Едно е сигурно – да доставяш удоволствие сам на себе си е нещо напълно нормално и носи само плюсове, ако е в разумни граници. А когато имаме партньор и искаме да разнообразим палавите си занимания, може да е точно това, от което имаме нужда.

Учени от Университета в Саутхамптън провеждат изследване, в което участват 117 жени и 151 мъже. И изводите от него разбиват мита, че самозадоволяването е на лице само това, когато има незадоволяване на нуждите с партньора.

Оказва се, че съвместната мастурбация може би е ключът към един много по-добър сексуален живот и достигане на оргазъм всеки път. Повече от половината участници в изследването твърдят, че са използвали тази практика по време на сексуалните контакти с партньора си в последната седмица и твърдят, че това е направило интимните им занимания много по-задоволителни.

Да се докосваме сами по време на половия акт така, както най-обичаме, увеличава възбудата и води до по-сигурен горещ завършек и за двамата партньори. В интимната игра може да включим и любимите си секс играчки, ако, разбира се, половинката ни няма нищо против. Но се съмняваме – все пак ще получи горещи гледка, която още повече ще разпали страстите.

Интересното е, че някои от участниците в изследването не са особени фенове на мастурбацията сами, но подкрепят тази, която се случва в компанията на интимния им партньор. Няма спор – много по-секси е.

Когато мастурбацията е в компания, не е необходимо да се целим задължително към оргазъм – може просто да я използваме като предигра преди съществената част. А следващият път половинката ни със сигурност ще знае как и къде точно да ни докосва, за да ни достави максимално удоволствие, предава Daily Mail, пише lifestyle.bg.

 

Източник Fakti.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *