Разпитвай, разпитвай, Сотир Цацаров! В България окрадоха милиарди европейски мангизи и продължават да го правят. Ти – разпитвай! АНАДЪНМО?!

Разпитвай, разпитвай, Сотир Цацаров! В България окрадоха милиарди европейски мангизи и продължават да го правят. Ти – разпитвай! АНАДЪНМО?!

ЦАЦАРОВ, РАЗПИТВАЙ ДАНСАДЖИИ, ДЕТО ДОСЕГА ДА СА С БЕЛЕЗНИЦИ. В РУМЪНИЯ АРЕСТУВАХА ШУРЕЯ НА ПРЕМИЕРА, АНАДЪНМО?!
„Близки на румънския премиер Виктор Понта са заподозрени в злоупотреба със средства от европейски фондове и данъчни престъпления, съобщава „Румъния либера“. Съпругът на сестрата на премиера – Юлиан Херцану е бил задържан тази нощ в Плоещ. Той е разследван по подозрения, че заедно с други лица, е извършил измами с европари на стойност 1,75 милиона евро, предназначени за разширяване канализацията на град Комарник.
Обискирани са офисите в Букурещ на всички замесени в корупционната схема за източване на еврофондове и данъчни измами. Те са били разпитвани близо 20 часа. Според румънски медии, местни политици помогнали на негова фирма да спечели обществената поръчка за 10 милиона евро с европейско финансиране по проекта. Херцану е задържан за 30 дни, разследван е и за укриване на данъци. „Законът е еднакъв за всички” – коментира в Туитър премиерът Виктор Понта след разкритията.“
През това време главният прокурор Сотир Цацаров обяви, че се разпитвали служители в ДАНС заради „червеи“. Разследване, което, апропо, тече от месеци и досега е до кривата круша, поради това, че СДЕЛКИТЕ И ДОГОВОРКИТЕ КОИ ДА БЪДАТ СПАСЕНИ ПРИ АРЕСТИТЕ ОЩЕ НЕ СА ПРИКЛЮЧИЛИ. Защото досега ТРЯБВАШЕ ВЕЧЕ ДА БЪДАТ АРЕСТУВАНИ БИВШИЯ ВЪТРЕШЕН МИНИСТЪР, БИВШИЯ ШЕФ НА ВЪТРЕШНА СИГУРНОСТ В МВР, СЕГА В ДАНС, СЕГАШНИЯТ ШЕФ НА ДАНС И ОЩЕ КУП ОПЕРИ И ШЕФОВЕ НА МЕСТНИ ДИРЕКЦИ!
Разпитвай, разпитвай, Сотир /Спасител – на гръцки/ Цацаров, В Румъния арестуваха и шурея на премиера, заради кражба на европейски пари. В България окрадоха милиарди европейски мангизи и продължават да го правят, ти, разпитвай. Докато „сараите“ се набуткат да обадят на прокуратурата какво да стори.
Анадънмо?Afera.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *