РЕЗИЛ! Бойко Борисов БЪРКА ХАН КРУМ С ЦАР СИМЕОН ВЕЛИКИ

РЕЗИЛ! Бойко Борисов БЪРКА ХАН КРУМ С ЦАР СИМЕОН ВЕЛИКИ

Лидерът на една партия – ГЕРБ, Бойко Борисов, който беше свален от българския народ от властта, а сега пак иска да премиерства, не познава българската история и бърка хан Крум с Цар Симеон Велики.
Ето какво е споделил пред сайта „Труд“ „докторЪТ на нЕуките“ от Банкя: „Когато аз отидох на Дунав мост 2 при Видин показах четири стърчащи колони – абсолютно провален проект. Тогава поканих румънския премиер, заедно с еврокомисарите от Румъния и България отидохме при Жозе Мануел Барозу и се молихме, както Никифор не се е молил при Ахелой, накрая Жозе Барозу удължи срока на проекта с една година”
Византийският император Никифор е убит от хан Крум в битката при Върбишкия проход през 811 г., т.е. повече от 100 години преди битката при Ахелой!
Битката при Ахелой се е състояла на 20 август 917 г. край р. Ахелой, между българските войски, водени от цар Симеон I Велики и войските на Византия, водени от магистър Лъв Фока.
Та този ли, Бойко Борисов, ще бъде лицето на България пред света?! Тръгнете с краката и мислете с главата на 5 октомври!
Пък който иска – да ходи за гъби.zadkulisite.comколаж: Иво Ангелов

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *