Рени Григорова: Ножът опря до кокaл!

Рени Григорова: Ножът опря до кокaл!

И тъй, предизвикаха ме гадно, па аз нямам навика да си трая! Ние майките сме били нахални, искали сме невъзможни неща, щели сме да ощетим други инвалиди, щото за мен докато няма нормални условия за живот няма и хора с увреждания, че се обиждате от думата инвалид. Аз – не! Хора ме питат как и защо! И аз не мога да кажа дали това, което ми се мъти в главата е правилно, но мисля като юрист! След като НПО, представени пред държавата и получаващи субсидии, не са съгласни с реформа в системата нека им се направи един сериозен одит с 5 години поне назад! Вероятно ще докажат правотата си, но занапред държавата в лицето на правителството и всички контролни органи да знае, че си има работа документално изрядни престъпници!Защо ли?!
Защото, ако им погледна членската маса, ще се окаже че аз, синът ми и майка ми членуване във всички аналогични на нашите диагнози, а това не е вярно! Ама на базата на този регистър се вземат субсидии, заплати и още, и още! Е, това е конфликтът помежду ни…
на нас майките, изнемогващи да гледат своите деца и другите хора с увреждания, чиято съдба не никак по-лека!За проблемите и различията ни може да се говори, но не да се използва от шепа хора!
Колкото до Мая Манолова, грозно прозвуча, че е защитник на нас, майките! Доколкото я познавам и следя работата й, тя е точно Омбудсман – защитник на всички ни! Не на хората, които използват ситуацията да крадат от събратята си, обаче!
Надявам се да съм била ясна и изчерпателна! Моля се да остискам, за да говоря за всичко това, докато не се оправи, защото иначе ще умрат много от нас по вина на меркантилни и лоши хора! Надявам се да не се случи и разумът да надделее!Рени Григорова

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *