Република Мутроландия е непобедима! Дори, когато воюва със собственото си население!

Република Мутроландия е непобедима! Дори, когато воюва със собственото си население!

„Република Мутроландия е непобедима! Дори, когато воюва със собственото си население!“ Това е коментара на Любо Кольовски за резултатите от изборите.Стоян Тончев: „Вместо за ГЕРБ, този път наказателният вот беше за БСП, защото не разследваха управлението на ГЕРБ!
Като цяло изборите доказват само едно – българите са уникално просто племе!”Явор Дачков: Тези избори окончателно разобличиха фалша на протестърите, които са големите губещи. Ще пиша по-късно, а сега копирам думите на един приятел:
Една добра новина…от 5 октомври 2014 г.:
Независимо от черния ПР, милионите инвестиции в поръчкови медии – ТВ, уеб и печатни издания, задкулисните схеми, преливането на гласове на партии-патерици, контролираните гласоподаватели: през местната власт, общинските фирми и печелившите обществени поръчки частни компании, както и куклата-президент, службашкия кабинет, нареден в Банкя, хубавото е, че идва финале-гранде на Тиквата…, други ще трябва да си купуват билети за Сингапур, а може и за Северна Корея, а вувузелните протестъри…май е време да се скрият. Окончателно!Afera.bg
Колаж: Иво Ангелов, „Сила”

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *