„РЕСТОТО“ НА ПЕТКО СЕРТОВ. ВЛЕЗЕ ЛИ ВИ ДЪЛБОКО ОТЗАД „СЕМЕЙНАТА МУ ДРАМА“?!

„РЕСТОТО“ НА ПЕТКО СЕРТОВ. ВЛЕЗЕ ЛИ ВИ ДЪЛБОКО ОТЗАД „СЕМЕЙНАТА МУ ДРАМА“?!

Който умее да анализира още на 21 януари съзря истеричното шубелийско посиране на кръга около Делян Пеевски, разбирай и Бойко Методиев Борисов. Същият ден, жълтакава агенция, която изобщо, ама изобщо не е под тотален контрол на Пеевски/Борисов, с потресаваща арогантност обърна палачинката по „аферата Петко Сертов“. И преписа с 19 закъснение онова, което АФЕРА публикува първа и единствена. Че Сертов е под охрана, напусна България за няколко дни през неевропейска наша граница и се върна пак под охрана, отново през същата граница.
Пеевско/Борисовските слуги – и от журналята, и от службите, и от „гелосаното“ МВР – четиридесет дни бълваха смрад, гнилоч и контролиран мерзки пласмент СРЕЩУ Петко Сертов след неговото изчезване. В шлякания хор бяха включени и контролираните вси т.нар. „генерали“ и екснедоразумения в службите, крепящи години наред топките на Борисов и „сараите“.
Храченето по бившия шеф на ДАНС Петко Сертов бе безпрецедентно и целеше АБСОЛЮТНО УМИШЛЕНО ДА БЪДЕ ОТКЛОНЕНО ВНИМАНИЕТО ОТ ИСТИНАТА. От курвар и пияница го изкараха до „мъж под чехъл“ със „семейна драма“. В пеевско-борисовските ченгеджийски контролирани медии „михневисти“ се упражняваха в делириум, за да неглижират ПАНИКАТА СИ ОТ ОНОВА, КОЕТО ВЕЩАЕ „АФЕРАТА ПЕТКО СЕРТОВ“.
На 21 януари пиГ-ово палачниката бе обърната и внезапно се оказа, че онова, което е написала АФЕРА може избирателно да се окраде, за да се осуети „рестото“. И „руското“.
АФЕРА единствена написа, че изчезването на Петко Сертов е свързано с „мисия“ и няма нищо общо с олигофрениите – пеевски, леещи се по поръчка в медиите му. Написахме, че Сертов НАВЪН го ПАЗЯТ ЧУЖДИ СПЕЦИАЛНИ СЛУЖБИ. Написахме, че е бил в ситуация със заплаха, свързана с „джихадисти“, и НЕ САМО, написахме, че ЕДИНСТВЕНО БЪЛГАРСКАТА ДЪРЖАВА И БЪЛГАРСКИТЕ СПЕЦИАЛНИ СЛУЖБИ ДАВАТ КУРБАН ПЕТКО СЕРТОВ, неглижирайки всичко около него, и не само – превръщайки го в чучело, защото така бе удобно на МЕРЗКИТЕ ИМ ПРОДАЖНИ ИНТТЕРЕСИ.
Петко Сертов влезе в България след близо 40-дневното си изчезване, след като направи на кретени българското „гелосано МВР“ и специални служби, нагледно показвайки що за некадърници и мръснишки интриганти са, СЛЕД КАТО Путин спря окончателно надеждите на родните лапачи за „Южен поток“.
Петко Сертов се върна в България дни ПРЕДИ у нас да напъплят яки американски визити, които изпънаха ботоксово физиономията на Бойко Методиев Борисов, след като в прав текст му бе речено НЕЗАБАВНО да отреже ДПС и „пеевската групировка“ от властта. В същото време се зададе със страховита сила „руското ресто“ – и то не толкова, заради откраднатите огромни пари от „Южен поток“ – а заради унижението, в което се опита да постави рашъните Бойко Методиев Борисов.
СЛЕД ВРЪЩАНЕТО НА ПЕТКО СЕРТОВ НА НЯКОИ УПРАВЛЕНСКИ СРЕДИ ЗАПОЧНА ДА ИМ ВЛИЗА ЗДРАВО ОТЗАД „СЕМЕЙНАТА МУ ДРАМА“.
Пеевски увеличи ПЛЪТНО охраната си.
Бойко Борисов влезе в ЦУГЦВАНГ с „червеите“. И докато ПРИ НЕГОВОТО УПРАВЛЕНИЕ №1 СЪЩИТЕ „СПЕЦОВЕ“ ИЗНЕСОХА НАЙ-ВАЖНАТА ИНФОРМАЦИЯ ОТ ДАНС НА ФЛАШКИ КЪМ „ИЗНЕСЕНИ ЗВЕНА“ ИЗВЪН АГЕНЦИЯТА, СЕГА СЪЩИТЕ „СПЕЦОВЕ“ ИЗНЕСОХА ИНФОРМАЦИЯТА ОТ МАСИВИТЕ НА МВР.
Борисов се тресе и отсега „превантивно“ плещи, че щели да се появят „компромати“. Ако един човек е ЧИСТ, какво му пука от „компромати“ за него? А ако не става дума за „компромати“? Да не би Бареков да не знае какво ПРИКРИ В КАСАТА СИ, тогава, когато ТРЯБВАШЕ ДА ГОВОРИ? Да не би „израелските колеги“ да са си измисляли „видео информация“, „предоставена“ на „българските партньори“?!
Истерията стига вече дотам, че подконтролен вестник на Пеевски изнася абсолютно кретенската информация, че „пилоти от Авиоотряд 28 подозират, че са подслушвани полетите на властта. Така според тях са изтекли записите от разговорите между екипажа и кулата на РВД. Тогава правителственият фалкон с Бойко Борисов на борда кръжа час и половина над София. Премиерът трябваше да стигне до Брюксел за участие в Европейския съвет. Специалисти разясниха, че всеки с любителска техника би могъл да случа полетните разговори, тъй като честотите, ползвани за авиация, не са тайна….Пилотите обясниха, че в кабинета светели едновременно две лампички – едната показвала, че колесникът е прибран, другата – че не е. Компрометираните части са дадени за изследвания.“
Кои мозъчни лампички на Пеевски/Борисов окончателно изпушиха, че творят подобни поръчкови безумия, наречени „журналистика“? Кризисният пиар за поредното „убиване“ на Борисов дърварски прави опити да прикрие МРЪСНАТА ТОТАЛНА СИМБИОЗА, която, както предупреди АФЕРА още по времето на изчезването на Сертов, я очаква телеграма от „рестото“. Защо ли пеевските не обясниха нагледно защо точно „сараите“ извиха ръцете на Орешарски за да НЕ НАЗНАЧИ СЕРТОВ КАТО ВЪТРЕШЕН МИНИСТЪР, а да му бъде набутан Цветлин Йовчев?
СЛЕД завръщането на Петко Сертов нещата започнаха да се случват едно по едно. Докато пеевско-борисовските слуги „михневисти“ пишеха глупости как Сертов бил „пияница“ и „болен от шизофрения“, АФЕРА написа истината, че е Сертов е МНОГО ВИСОКА ТОПКА, а за да те пазят ЧУЖДИ СПЕЦИАЛНИ СЛУЖБИ, ПОРАДИ ФАКТА, ЧЕ БЪЛГАРСКИТЕ СА ТЕ ПРЕДАЛИ И НЕИСТОВО ИСКАТ ДА СИ ПАДНАЛ В НЯКОЕ ДЕРЕ „САМОУБИТ“, това никога не е случайно и никога не свършва „просто ей така“.
Който очаква Сертов да даде „пресконференция“ дълбоко се е объркал. В тези „спец“ хави пропагандните похвати на Бойко Методиев Борисов не вървят. Изредете си наум събитията, които се случиха у нас СЛЕД завръщането на Петко Сертов и няма нужда да гледате филма „Вътрешна сигурност“.
„Рестото“ у нас няма да има дубли.Веселина Томова
Аfera.bg
Колаж: Георги Динев

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *