Решенията на КСНС нямат никаква правна стойност, те са несбъднато обещание на едни политидиоти

Решенията на КСНС нямат никаква правна стойност, те са несбъднато обещание на едни политидиоти

Рядко си позволявам да коментирам политически въпроси, придържам се към правните(претендирам, че тях ги разбирам), но след днешните „решения“ на КСНС при Прецедента(пак бърках с „Президента“) ще си позволя малко:
1. Решенията на КСНС нямат никаква правна стойност, те са несбъднато обещание на едни политидиоти(пардон, политици), пак да редят порциите за наша сметка.
2. Решението за дата на изборите, трябва да го вземе Прецедента, след като правителството подаде оставка и се разпусне Народното събрание. Няма оставка – няма реална дата!
3. От споделените днес дати, се очертава оставка около 24 юли 2014г. Още 40 дни! Нали герберасти, бесепари и тем подобни искаха незабавна оставка! К’во стана?
4. Нито дума за задължителното гласуване! Беше ясно, че Станишко блъфира ДСП(пак сбърках, ДПС)*! Няма време за промяна в Конституцията и/или Кодекса Манолова, блъфа не мина!
5. Боко се върна от Америката с изричната заповед, че никога вече няма да е премиер! Последваха ред истерични изявления, които трябваше да ни убедят, че все още той кара влака! Да, ама не!
6. Станишко няма да е еврокомисар, най-много зам.-председател на някоя комисия в Европарламента. Няма да се откаже от евродепутатството, ама 15/15 ще е шеф на делегацията! Как си, Станишко?
7. Избори по „Кодекса Манолова“ е същата трагедия като „Кодекса Фидиосова“, еднакво неграмотни са!
8. И т.н, и т.н.
Последно, но не като значенеие: Защо днес не присъства на КСНС Главният цацаратор?
Толкова мога, толкова питам!
* ДСП – Делян Славчев Пеевски
ДПС – Движение за права и свободиИван Петров – адвокат, апелативен прокурор на София /1998 – 2005/

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *