Росица Кирова няма да е кандидат за кмет на Видин

Росица Кирова няма да е кандидат за кмет на Видин - 1

Росица Кирова няма да е кандидат за кмет на Видин

Заместник-председателят на Народното събрание Росица Кирова няма да се кандидатира за кмет на община Видин на местните избори през октомври. Това обяви самата тя в отговор на журналистически въпрос.

В най-скоро време ще бъде обявена кандидатурата на ПП ГЕРБ за кмет на Видин. Росица Кирова я описа като човек, обещаващ промяна, и одобряван от съгражданите си. Тя подчерта, че са проведени дискусии в местната структура на партията относно вариантите на кандидатурите за общински кмет и определи кандидата, който ще бъде предложен, като почтен, нормален, работил цял живот, борил се и отдаден на каузата Видин. Човек, готов да работи отборно през следващите четири години във Видин да има ясна, видима промяна, не само в начина на управление, но и в начина на стопанисване на всичко онова, което имаме, каза още Кирова.

Според думите ѝ в парламента тя ще бъде по-полезна, отколкото като градоначалник. „Положих неимоверни усилия през последните 2 години, докато управляваха редица редовни правителства и всякакви други, да поддържам темата с пътя до Видин жива. В един момент се оказа, че няма да има достатъчно финансиране. Ако се постави на национално ниво да избираме между „Тракия“, „Хемус“ и пътя до Видин, може да се окаже, че с това, с което сме започнали, с това ще си и останем“, уточни Кирова.

Местните избори са насрочени за 29 октомври.

 

Източник Fakti.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *