РПГ: Всеки втори в Благоевград е жертва на ГЕРБаджийска репресия

РПГ: Всеки втори в Благоевград е жертва на ГЕРБаджийска репресия

Лекарите от Благоевградската болница станаха жертва на ГЕРБаджийска поръчка, изпълнена от прокурор ГеоргиевВчера „Движение за справедливост –РПГ“ откри следващия от мрежата си местни клубове в Благоевград. На срещата присъства председателят Николай Цонев. Пред събралите се граждани той представи отговорника за града и района Ангел Цветков.
„Настояхме „Движение за справедливост – РПГ“ да създаде клуб в Благоевград, тъй като тук всеки втори е станал жертва на ГЕРБаджийска репресия – рекетиране, търговия с влияние, политически натиск, корупция. Управлението на общината е поверено на Атанас Камбитов един от „парашутистите“ на Цветанов и, съответно, в града всичко се разпределя „по партийна линия“, заяви новоизбраният представител на движението.
„Страшно е да попаднеш в ГЕРБаджийската въртележка, в която си неудобен… съдии, прокурори – просто няма излизане. Няма доказване на невинност, а времето е спряло в такава ситуация. Няма семейство, няма кариера, няма образование – просто спирате да живеете“, сподели сред присъстващите Иван Николаев – жертва на показна акция, поръчана от Цветанов.
„Най-лошото нещо, което може да се случи на нашата страна, е ГЕРБ. Без вина виновен, по няколко месеца в арестите – дано никога не разбирате какво е това. Трудно е, но ще се борим!“, завърши той.
„Преди два дни във Велико Търново се срещнахме с д-р Милатович и днес, в Европейския ден на протеста, искаме да изкажем подкрепата си към всички доктори и лица от медицинската помощ, които пострадаха при политическата вихрушка на ГЕРБ. Тук включвам и случаят със задържаните лекари в благоевградската болница. Те бяха поставени в машината за смачкване от прокурор Георгиев, който изпълни поръчка на ГЕРБаджийското партийно ръководство. Двамата лекари бяха публично унизени – ние знаем какво са преживели. И както при всички останали случаи, след като бяха оневинени, никой не им се извини!“, заяви председателят на РПГ Николай Цонев.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *