РУМЯНА ЧЕНАЛОВА МОЖЕ ДА Е ВСЯКАКВА, НО НАЧИНЪТ ПО КОЙТО СЕ ДЕЙСТВА В ТАЗИ ДЪРЖАВА Е: ПРЕДВАРИТЕЛНО ЛИНЧУВАНЕ, КОГАТО НЕ СЕ ВПИСВАШ В СХЕМАТА НА БАНКЯНСКО-САРАЙСКАТА ГРУПИРОВКА

РУМЯНА ЧЕНАЛОВА МОЖЕ ДА Е ВСЯКАКВА, НО НАЧИНЪТ ПО КОЙТО СЕ ДЕЙСТВА В ТАЗИ ДЪРЖАВА Е: ПРЕДВАРИТЕЛНО ЛИНЧУВАНЕ, КОГАТО НЕ СЕ ВПИСВАШ В СХЕМАТА НА БАНКЯНСКО-САРАЙСКАТА ГРУПИРОВКА

НАПРАВЕТЕ ВРЪЗКАТА!: „ГЕРОИ“ НА МИХНЕВА – ПРОКУРОРСКИ „СВИДЕТЕЛИ“ ЗА „ПОДКУП“ ЗА ЧЕНАЛОВА – МРЪСНИШКИ ПЛАСМЕНТ ПО „АФЕРАТА СЕРТОВ“ – „ИЛЮСТРАЦИЯ ЧЕНАЛОВА“: ТИ МОЖЕ ДА СИ СЛЕДВАЩИЯТ!
Нали се чудихте кой пробутва ежедневно, презминутно, задължително Маргарита Михнева по телевизии, радиа, пикове, вестници, сайтове и още, и още, по времето на „аферата Сертов“? Помните ли КОНТРОЛИРАНАТА активност, пласирана от определени кръгове да бъде тотално омаскарен Петко Сертов? Помните ли Михнева „Версията“? Помните ли как яростно, чак истерично непрекъснато защитаваше ни в клин, ни в ръкав Цацаров, прокуратурата и като навита латерна плюеше по Ангел Божилов, ОЕТ, и защитаваше още по-яростно противника на Божилов – Димитър Ламбовски?
Хайде сега, съберете две и две.
За да не слизаше по онова време Михнева от твефира и страниците на медиите, се иска ПОЗВОЛЕНИЕ. В нито една голяма телевизия току – така не се пуска дежурно, ежедневно и непрекъснато едно и също лице, още повече Михнева, която бе станала за подбив с престараването в задачката, която трябваше да изпълни по УЖ „аферата Сертов“.
Всъщност, главната задачка бе Ангел Божилов и сагата ОЕТ. И войната между Ангел Божилов и Димитър Ламбовски. А и ехото, което чуваме сега след нея. Впрочем, тогава самият Ангел Божилов извади на показ всички афери на Димитър Ламбовски, сезира прокуратурата, обаче – йок! Не сме чули досега Цацаров да се е заинтересувал какви ги е дробил Ламбовски. През това време Михнева обаче дефилираше по телевизиите, за да ни обяснява колко велик, добър и справедлив е Цацаров.
Вчера по гледането на мярката на съдия Румяна Ченалова, която бе сатанизирана медийно по същата схема както Петко Сертов, лъсна, че на Ченалова някой бил „обещал подкуп“ от 690 хиляди лева. Имало „свидетелски показания“, ти да видиш.
Че прокуратурата работи единствено със „свидетелски показания“ е ясно и на кретените в България. Именно поради тази причина всичките и „потресаващи“ акции и разследвания са пълно фиаско.
Та, в „показанията“ пишело, че Румяна Ченалова била на яхтата на Ангел Божилов в Гърция. Самата Ченалова казва пред съда, че е била в Гърция и понеже не е от Левуново, а все пак е магистрат, иронично заявява, че се надява прокуратурата да провери с кого е била в Гърция и да „не се окаже, че с нея са били видни магистрати“. Не на яхтата, естествено.
Набутаните в делото, иначе по друго обвинение срещу Ченалова, въпросните „свидетелски показания“ изобщо не са послужили дори на прокуратурата да бъде повдигнато обвинение на Ченалова за подкуп. Самата прокуратура, колкото и да е нефелна, е прекрасно наясно, че с подобни „доказателства“ такива неща никога не могат да бъдат доказани в съда. И всеки може да каже онова, което му се диктува под формата на „показания“.
НО. Номерът е, че тези „показания“ ще се чуят от медиите и Ченалова ще бъде омаскарена, раздухана като взимаща подкуп, пък много важно, че нямало обвинение. Контролираните вестниците я пишат вече като „мутра“. Също както Михнева „самоуби“, „уби“ и „плебойсва“ Петко Сертов.
И сега, забележете! – единият от свидетелите рекъл тия неща за подкупа и „връзката“ Ангел Божилов – Румяна Ченалова бил … Димитър Ламбовски. Същият този Ламбовски, когото се скъса да защитава Михнева, заедно с Цацаров в една словесна редичка. Вместо прокуратурата да проверява Ламбовски по сигнала подаден от ОЕТ, тя си го гушва като Михнева и го прави „свидетел“.
Класическа схема на родната прокуратура, схема, на която впрочем се е нагледала и като съдийка Ченалова по „знакови“ дела, които е гледала.
„Не знам кой мозък може да измисли тези неща. Говори се за срещи, за пари. Кой ще даде такава глобална сума при неприключило дело? Кой ще даде сума, завършваща на 90? Ако ви кажа с кой съм пътувала до Гърция, ще трябва да разпитвате други магистрати? Имала съм била контакти. Спрягаха ме за съдия на Георги Първанов, на Цветан Цветанов, на Делян Пеевски… Не съм, защото никой не ми помогна сега. Явно целта е не само да напусна съдебната система, но и да стана символ на изгонения човек, довел до стабилизирането й. Ако съм виновна, че съм дала възможност на страна по дело да представи доказателства, всеки съдия е с такава обществена опасност.“, заявява Ченалова пред съда.
Съдия Веселина Ставрева пък отсича, че Ченалова не е спирала да комуникира с разследващите през онези няколко пъти, в които не се е явила при следователя. Нямало как да влияе и на свидетели, тъй като по-голяма част от тях били разпитани. С което буквално уличи в лъжа действията на прокуратурата, която от „потресеност“ чак бе пуснала във Фейсбук съобщение, че съдия Ченалова е обявена за общонационално издирване.
Със сигурност медийната пропаганда, която е 99 процента в ръцете на Пеевски, си свърши работа. Също, както и с Петко Сертов. Иди обяснявай на обикновения българин, който не ходи по съдебните зали и не знае какво става в спецслужбите, и няма хабер от злокобното задкулисие в тая безобразна държава, че Сертов не е гей, или че Ченалова не е мутра.
Съдия Румяна Ченалова може да е всякаква. НО!
Начинът, по който се действа в тази държава с изключителния съпорт на прокуратурата, СХЕМАТА, по която ВСЕКИ НЕУДОБЕН може да бъде превърнат в ИЛЮСТРАЦИЯ мерзка, лъжовна и мръснишка, е отвратителен.
За каква „съдебна реформа“ говорим? За каква „борба с корупцията“, когато в България се произвеждат „абсолютни престъпници“ посредством схеми, стартиращи и загряващи олиото в тигана първо с поръчкови медии, които подготвят арестите на „лошите“ и „възвеличават“ впоследствие „храбрата“ прокуратура.
В тази държава има много наивни и НЕОСВЕДОМЕНИ българи, защото те са облъчвани и зомбирани от КОНТРОЛИРАНИ ЖУРНАЛИСТИЧЕСКИ „НОВИНИ“ И „РАЗСЛЕДВАНИЯ“, но има и много мислещи хора.
Внимавайте! И се оглеждайте! Всеки от нас може да е следващият!
А това вече е зловещо. Защото и най-големият бандит има право на честно, справедливо разследване и процес. А не от предварително линчуване. И то само защото не се вписва в СХЕМАТА на Банкянско-Сарайската Групировка.
Afera.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *