Руските електромобили ще пристигат с.. приложение за запознанства

Руските електромобили ще пристигат с.. приложение за запознанства - 1

Руските електромобили ще пристигат с.. приложение за запознанства

Руската компания Atom, която стои зад разработката на електрически автомобили сподели повече информация за първият модел в своята гамата – А. След като през май месец стана ясно, че колата ще се предлага с пробег от 500 километра и ускорение до 100км/ч в рамките на седем секунди, сега инженерите споделиха малко по-пикантна информация за новия електромобил.

Руските електрически автомобили Atom ще бъдат оборудвани с приложения за онлайн запознанства. Според разработчиците на автомобила инфотеймънт системата му ще може да поддържа приложения от трети страни. По-специално става въпрос за приложения за онлайн запознанства.

„Предоставяме инструменти, с които можете да създавате свои собствени идеи за автомобили: от проектирането на функции като скоростомер до пускането на приложения за запознанства“, допълват представители на компанията.

В същото време представителите на компанията отбелязаха, че операционната система ще бъде надеждно защитена с помощта на Kaspersky, които са разработили софтуер специално за нея.

 

Източник Fakti.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *