„РУСКОТО РЕСТО“ ЕХТИ: ПЕЕВСКИ ПОД ЗАПЛАХА. „АФЕРА“ ПРЕДУПРЕДИ, ЧЕ СИМБИОЗАТА ТРЕПЕРИ ОТ ШУБЕ ЗАРАДИ ОГРОМНИТЕ ПАРИ, ОТКРАДНАТИ ПОКРАЙ „ЮЖЕН ПОТОК“!

„РУСКОТО РЕСТО“ ЕХТИ: ПЕЕВСКИ ПОД ЗАПЛАХА. „АФЕРА“ ПРЕДУПРЕДИ, ЧЕ СИМБИОЗАТА ТРЕПЕРИ ОТ ШУБЕ ЗАРАДИ ОГРОМНИТЕ ПАРИ, ОТКРАДНАТИ ПОКРАЙ „ЮЖЕН ПОТОК“!

Депутатът от ДПС Делян Пеевски е получил заплаха за живота си, пише сайта www.Big5.bg Според сайта през последните няколко месеца Пеевски е увеличил охраната си и вече поне десет души се грижат за безопасността му. Източниците ни разкриха, че мерките са именно заради получена заплаха. Самият Пеевски държал гардовете да са бивши служители на МВР. За разлика от охранителите на други публични личности с огромни авоари, гардовете на депутата не тренират периодично в Израел, но въпреки това поддържали добра форма, издаде информаторът ни.
За момента е ясно, че Делян Пеевски живее в столичния хотел „Берлин“ в кв. „Бояна“. Тук бизнесменът депутат притежава два етажа. На единия е жилището му, а на другия – офисите. Медийният магнат се премести да живее в хотела след последния атентат срещу него, когато бе направен опит да бъде взривена колата му. Охраната е навсякъде – по двама са на всеки етаж, отделно няколко стоят на нивото, където е жилището на депутата. За по-голяма сигурност охранителни камери са инсталирани на всякъде и обхващат цялата зона на хотела, пише още www. Big5.bgАФЕРА предупреди единствена, че „руското ресто“ предстои, и че Борисов и СИМБИОЗАТА, свързана с „Южен поток“ се тресе от шубе, заради огромните откраднати пари покрай проекта, който бе отсвирен от Русия.
След публикацията ни АФЕРА бе атакувана в продължение на 24 часа от хакери.Afera.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *