„РУСКОТО РЕСТО“ ЗАСТИГА ПЕЕВСКИ. ДА СЕ ГОТВИ БОРИСОВ. „БУЛГАРТАБАК“ ВЛИЗА В РУСКИ РЪЦЕ, 100 КОНТЕЙНЕРА БЛОКИРАНИ В ТУРЦИЯ, А „ЛАФКА“…

„РУСКОТО РЕСТО“ ЗАСТИГА ПЕЕВСКИ. ДА СЕ ГОТВИ БОРИСОВ. „БУЛГАРТАБАК“ ВЛИЗА В РУСКИ РЪЦЕ, 100 КОНТЕЙНЕРА БЛОКИРАНИ В ТУРЦИЯ, А „ЛАФКА“…

Преди месеци единствена АФЕРА, „Зад кулисите“ и „БГСнайпер“ категорично и настойчиво алармираха, че идва „руското ресто“. И че на управляващите държавата в лицето на Бойко Методиев Борисов и Делян Пеевски няма да им се размине. Онзи ден българският премиер Бойко Методиев Борисов, който не смееше изобщо да спомене името на Делян Пеевски, в режисирано пропагандно интервю по Нова Телевизия, която, видите ли, не била негова, внезапно, „храбро“ и като един Мел Гибсън „Смело сърце“ изрече нафукано – че ако ДПС се разделяло с Делян Пеевски, нещата щели да светнат като очите на Самуил, пардон, на паметника.
Някой мислещ в тази страна има ли илюзия, че ей така, просто, Бойко Методиев Борисов „влезе остро с бутонките“ на Делян Пеевски? Щото е много куражлия? Не нам такими пунтами, би казал в подобна ситуация товарищ Путин.
Бойко Методиев Борисов се пусна в това „олигофренско“ интервю по Нова тв единствено за да пласира изречението относно Пеевски и ДПС.
Защо?
Защото Бойко Борисов отново го играе тарикат от Банкя. Използва случая, за да стопли отношения с братушките, изобщо обаче не отчитайки, че руснаците го използват за да стрелят по ДПС и според брилянтни източници на АФЕРА, впоследствие здраво „ще МУ го набият“.
Доган от една страна е притиснат от американците, от друга руснаците го притискат заради Пеевски с угрозата да „занулят“ ДПС. Каква е руската връзка на ДПС е отделна тема. Извън от легендираната – американска.
Разкрачен, Бойко Методиев Борисов продължава да си въобразява, че руснаците ще простят на него, заради телевизионните му пинизи с Пеевски, и ще го отнесе само КОЙ. „Руското ресто“ обаче е „творческо“, не дърварско.
На този задкулисен фон, никоя медия в България не поставя знаковите въпроси за още по-знакова бизнес трасформация, която тече, а именно:
– Делян Пеевски ли е продал „Булгартабак“ /дето, иначе няма нищо общо с фирмата/, или руснаците са му взели /вече/ „Булгартабак“?
– Готов ли е Делян Пеевски с паспорт в джоба да напусне страната?
– Блокирали ли са турците на кръг около Пеевски 100 контейнера с цигари и дължи ли този „кръг КОЙ“ 290 милиона евро?
– А за „Лафка“ дължи ли 30 милиона?
Бойко Борисов пъчи мишци срещу Пеевски, знаейки за какво иде „руска реч“, но милият, не е хаберлия, че следващият в „руското ресто“ е самият ТОЙ.Afera.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *