САЙТЪТ „АФЕРА“ Е ХАКНАТ ОТ „ОТДЕЛ 04“ НА СЛУЖБА „СИГУРНОСТ“! ОТДЕЛЪТ, КОЙТО ПОЛЗВА СРС В СЛУЖБИТЕ!

САЙТЪТ „АФЕРА“ Е ХАКНАТ ОТ „ОТДЕЛ 04“ НА СЛУЖБА „СИГУРНОСТ“! ОТДЕЛЪТ, КОЙТО ПОЛЗВА СРС В СЛУЖБИТЕ!

ВЪПРЕКИ МВР, ГДБОП, службите и прокуратурата, АФЕРА успя да направи своето разследване кой стои зад безпрецедентната, нагла и брутална хакерска атака, с която бе атакуван сайта АФЕРА в продължение на три дни.
Вече писахме, че докато всички правораздавателни институции умишлено бездействаха, чужди специални служби наблюдаваха с унизително снизхождение деянията, вършени от лица, свързани с българските специални служби.
Хакерската атака срещу сайта АФЕРА е била осъществена от „две дебели безформени хакерчета от службите“, метафорично информираха брилянтните източници на АФЕРА, базирани в чужди специални служби.Те са ползвани от „Отдел 04“, отдел, който използва СРС в службите. АФЕРА умишлено не уточнява към коя точно служба е отдел 04, за да проследи и наблюдава сеира на онези, които се гаврят с медията ни.
Още при първата хакерска атака, която продължи повече от 18 часа в началото на отминалия уикенд, добронамерени към АФЕРА хакери, неподвластни на службите, ни уведомиха, че единият адрес, от който се атакува АФЕРА е свързан с българските специални служби.
Afera.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *