САМО КРЪГЪЛ ИДИОТ МОЖЕ ДА НАРЕЖДА ПО ФЕЛДФЕБЕЛСКИ НА СЪБЕСЕДНИКА СИ ДА СПРЕ ДА ЗАЕКВА

САМО КРЪГЪЛ ИДИОТ МОЖЕ ДА НАРЕЖДА ПО ФЕЛДФЕБЕЛСКИ НА СЪБЕСЕДНИКА СИ ДА СПРЕ ДА ЗАЕКВА

В пряко включване в “Още от деня” (03.09.) зам.-председателят на ИБ на БСП Драгомир Стойнев каза, че големите енергийни проекти зависят от геополитиката, но за изминалата една година “Южен поток” от забравен е стигнал до проект, който е вече необратим. В срещите си с комисар Йотингер той ясно и категорично е заявил, че “Южен поток” е важен за България поради няколко причини – гарантира сигурност при доставки на природен газ, ще даде реален стимул на българската икономика, ще създаде хиляди работни места и цената на природния газ ще бъде намалена, което ще даде отражение и върху българския бизнес. Според Стойнев неслучайно българското предложение ЕК да бъде водеща в този проект е било важно и е подкрепено и от Италия, Австрия, Унгария и Словения.
След изказването на Драгомир Стойнев, Димитър Цонев съобщи, че на телефона чака Бойко Борисов, който изгаря от желание да се включи в разговора. Можем само да гадаем като какъв „експерт“ по икономика и енергетика ще се изказва Бойко Борисов – специалистът по противопожарна техника и безопасност.
На какво станахме свидетели по БНТ
Най-простата* публична личност, която смее да се подвизава като политик и се гласи да управлява отново България, се подигра в ефир на друго политическо лице (Драгомир Стойнев), че заеква. Това е прекалено и недопустимо. Това е прецедент в световната политическа история, бе, хора! Лидер на партия да прави включване по телефона в предаване по държавна телевизия, без дори да е упоменат като участник или да е споменавано името му в разговора, за да има право на отговор. Бойко Борисов изпадна в женска истерия, като заповяда на събеседника си да спре да заеква!
ЗАЕКВАНЕТО Е ГОВОРЕН ДЕФЕКТ,
който представлява нарушение на темпоритмичната организация на речта. При него плавността на речта се нарушава от неволеви повторения и/или удължавания на звукове, срички, думи или фрази, а също и от неволеви паузи или принудителни прекъсвания. Заекването започва внезапно, като силата му зависи много от обстановката, събеседника и други; самият заекващ осъзнава отлично проблема, което води до притеснение, а понякога и до отказ от говорене.
САМО КРЪГЪЛ ИДИОТ МОЖЕ ДА НАРЕЖДА ПО ФЕЛДФЕБЕЛСКИ НА СЪБЕСЕДНИКА СИ ДА СПРЕ ДА ЗАЕКВА!
Всички знаем на какво ниво са културата, възпитанието и познанията на Бойко Борисов. Но тия в БНТ защо не го срязаха, защо не прекъснаха връзката??? Защото ги е ШУБЕ ли?! И КАК ТАКА МУСТАКАТИЯТ ВОДЕЩ НЕ НАПРАВИ ПОНЕ ЗАБЕЛЕЖКА НА БОРИСОВ? ИЛИ И ТОЙ Е НА НЕГОВОТО НИВО?
В една нормална и независима телевизия това никога нямаше да бъде допуснато. Пълна деградация и духовен упадък на всички нива.
Папионката къде е? Нещо няма ли да каже по въпроса, за да си оправдае заплатата от ТАКСИ?!
……………………………………………
*“Вие сте прости и аз съм прост, затова се разбираме.“ — Бойко Борисов към стачкуващите миньори в ОЦК-Кърджаликолаж: Иво Ангелов, Свободен човекzadkulisite.com

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *