САШО МОРФОВ НАПУСНА НАРОДНИЯ ТЕАТЪР, ПОТРЕСЕН ОТ ПРЕСКОНФЕРЕНЦИЯТА НА СЛАВИ БИНЕВ: „АЗ НЯМАМ КАКВО ДА ПРАВЯ ПОВЕЧЕ В ТАЗИ ДЪРЖАВА!”

САШО МОРФОВ НАПУСНА НАРОДНИЯ ТЕАТЪР, ПОТРЕСЕН ОТ ПРЕСКОНФЕРЕНЦИЯТА НА СЛАВИ БИНЕВ: „АЗ НЯМАМ КАКВО ДА ПРАВЯ ПОВЕЧЕ В ТАЗИ ДЪРЖАВА!”

Целунатият от Господ с талант главен режисьор на Народния театър „Иван Вазов” Александър Морфов днес е напуснал поста си в знак на протест, потресен от пресконференцията, дадена от Слави Бинев. Наглият Слави Бинев парвенюшки коментира постъпката на Морфов по БНТ така: „Той протестира и срещу премиер”. Както е известно днес Слави Бинев наговори потресаващи глупости на нарочна пресконференция в качеството си на шеф на парламентарната комисия по култура и медии.
Сашо Морфов е изгледал в Народния театър пресконференцията на Слави Бинев. Бил е втрещен и потресен от изявленията на Слави Бинев, не е издържал и към 16 часа си е подал оставката, научи АФЕРА.
„Аз нямам какво да правя повече в тази държава“ – е казал Сашо Морфов след като е чул думите на Слави Бинев за Медичите и Микеланджело. Директорът на Народния театър Павел Васев е напуснал преди три дни със същия аргумент, въпреки подписката, която вървеше за него в театъра.
Вчера Сашо Морфов бе по чудо „изтърван” по Нова телевизия, която го включи по телефона в ефир. Морфов категорично заяви, че не името Слави Бинев е толкова важно, колкото това на Бойко Борисов, и че двамата са „в една линия”. Морфов убийствено заклейми Бойко Борисов и заяви, че диктатурата първо унищожава интелигенцията си, като бе категоричен, че целта е опростачването на този народ, който така лесно се манипулира.Afera.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *