„СБОГОМ“ НА „БУТИКОВАТА“ ПАРТИЯ ДСБ В ПОМОРИЕ

„СБОГОМ“ НА „БУТИКОВАТА“ ПАРТИЯ ДСБ В ПОМОРИЕ

„Сбогом” на „бутиковата“ партия ДСБ в Поморие казаха нейни учредители от 2005 г.
Част от учредителите на ДСБ в Поморие и симпатизанти на формацията няма да гласуват на местните избори за сегашния общински кмет Иван Алексиев, който драпа за втори мандат. Щели да подкрепят личност, а не избраника на самообявилия се за лидер на тъмносините Лазар Япаджиев. Това заявиха пред сайта ни членове и симпатизанти на партийната структура, които работят за нея от години и са част от учредителите й. Хората на Костов са огорчени и омерзени от липсата на елементарно правило на демокрацията – законен избор на председател на организацията.
Преди няколко години дъщерята на пенсионера Лазар Япаджиев, Хубавина Япаджиева заявила, че не искала вече да се занимава /?!/, разправял таткото. На местните избори през 2011 г., на своя глава лидерката обърнала гръб на СДС и се коалирала с друга местна файтон-партия за жалките вкупом 350 гласа. И след позора тя не пропуснала да излезе публично с декларация, че ДСБ подкрепяли Иван Алексиев. Резултатът бил плачевен: СДС и ДСБ останали без съветник в местния парламент.
От 2011г. Япаджиева е директор на дирекция „Правно-нормативно обслужване” – в община Поморие на ГЕРБ кметът на ДПС Иван Алексиев, а сестра й работи в отдел „Устройство на територията и опазване на околната среда”.
Радановистите-отцепници били потресени от бащата-„лидер” на бутиковата партия ДСБ в Поморие Лазар Япаджиев, който пак си е заплюл за кмет Иван Алексиев, без да потърси мнението на хората. „Да си го слага на портрет вкъщи ако иска, но кариерата на дъщерите му е нашата последна грижа, когато градът се разпада пред очите ни от герберското безхаберие”.На снимките: Хубавина Япаджиева и секретарят на Община Поморие – ченгето Тони МитевZADKULISITE.COM

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *