СВАЛЯНЕТО НА ПРАВИТЕЛСТВОТО В БЪЛГАРИЯ Е СПЕШНО И НАЛОЖИТЕЛНО!

СВАЛЯНЕТО НА ПРАВИТЕЛСТВОТО В БЪЛГАРИЯ Е СПЕШНО И НАЛОЖИТЕЛНО!

Как е възможно да допуснете, че Борисов няма да защити граничния полицай при безспорен факт, че той самият уби човек в същата правна хипотеза!? А изборите!?
Виж за достиженията на реформаторската(хаджистефчовска) мисъл по този казус, нямам никакви съмнения, че ще отнесат и онова за което нямат вина. Толкова им е в главата, а и опита да се разиграва политика върху европейски ценности и прочее глупости. За ДПС и другата агентура няма смисъл да говорим, късно е за приказки!
България, предраги българоубийци, съществува много преди всяка държава на европейския континент, но това разбира се на вас нищо не ви говори и няма как да отпиете от чашата на тази наследствена премъдрост. Глупави сте!
Ако ме питате обаче от тук нататък какво, ще ви кажа следното. Меркел много скоро отива в политическото небитие. Има сериозна причина и основание за това! След нея всички правителства в ЕС, участвали в целия този сценарий трябва да бъдат свалени веднага. В България това е спешно и наложително, ако въобще искате да съществува такава държава. Следва съд срещу всички участници досега, а след това на чисто и с нови сили. Справедлив съд за търговци на оръжие с военнопрестъпниците от ИД и други държавни изменници. А за съучастниците във всички форми на тази дейност в грабежа на родината ни, те си знаят, но по-добре е да тръгват още сега. Съдбата ще ги настигне някъде по път. Това ще им го уредим не по-лошо от това, което ни причиниха и за което съзнават или не, носят съдебна отговорност…Николай МарковКолаж: Матей Димов

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *