Свинете предпочитат кочината да се управлява от Бърдоквата. Бърдоквата е професионален свинар, ученик на Тато. Кой ще запретне ръкави и ще тръгне да рови в тая лайняна история?

Свинете предпочитат кочината да се управлява от Бърдоквата. Бърдоквата е професионален свинар, ученик на Тато. Кой ще запретне ръкави и ще тръгне да рови в тая лайняна история?

Бойко Борисов е съвършеният превратаджия. Имитирайки, че напуска властта, той си остана завинаги в нея. Фарсът с оставката му придобива видими измерения едва днес. Погледнете хронологията:
1. Цените на електричеството предизвикват бунтове.
2. Бунтовете инициират падането на кабинета Борисов и извънредни избори.
3. На власт идват агентите на ДПС, които ловко излъгаха Станишев.
4. Станишев бяга, а протежето му Орешарски играе кючек под звуците на депесарските зурни.
5. Предсрочни и извънредни избори през октомври, режисирани от селяндурския тарикат Борисов.
6. Тарикатът отново е министър премиер. Октомври 2014 г. Утре.
Кой ще запретне ръкави и ще тръгне да рови в тая лайняна история? Никой. Защото главпрокурорът е еманация на Борисов. И защото инструментът на преврата е президентоподобието, което също е функция на Борисов.
Цялата работа е перфектно опечена, както казват простаците, привържениците на Борисов. Няма кой и как да се противопостави на тая чудовищна манипулация. Дори и БСП не е в състояние да се справи с отрочето си ГЕРБ.
Свинете предпочитат кочината да се управлява от Бърдоквата. Бърдоквата е професионален свинар, ученик на Тато. И творение на структурите на др. Луканов.
Захари Стоянов навремето написа една книжка с това заглавие – „Превратът“. Прочетете я някой ден. Поучителна е.Любо Кольовски
Колаж: Иво Ангелов (Свободен Човек)

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *