Сензационният шампион О’Мали: Бих се контузен, дълго ще съм на върха (Видео)

Сензационният шампион О'Мали: Бих се контузен, дълго ще съм на върха (Видео)

Сензационният шампион О’Мали: Бих се контузен, дълго ще съм на върха (Видео)

Шон О’Мали шокира всички в бойните спортове, след като през уикенда спечели по категоричен начин световната титла в категория петел.

В основния двубой от UFC 272 в Бостън американецът препарира с изумителна серия от удари Алджамейн Стърлинг, който бе сочен от мнозина за най-великия боец в историята на категорията.

ВИДЕО ОТ ЗРЕЛИЩНИЯ ДВУБОЙ ВИЖТЕ ТУК>>>

След сензационния успех, дошъл по категоричен начин, О’Мали направи и любопитни изказвания.

Той призна, че е влязъл в двубоя с контузия в ребрата и е следвал специална тактика, за да се предпази от Стърлинг.

„Не съм тренирал граплинг от шест седмици насам. Имах разтежение на мускул и не можех да се боря. Нямаше как да се откажа от биктата, след като са ми дали възможност за главен двубой. Получих разтежение точно под реброто и не можех да се боря. По време на интервютата преди двубоя лъжех, че няма как да позволя Алджо да ме събори, но това не беше така. Не знаех дали ще се справя с тази контузия. Сега ме боли. Знаех, че ако задържа двубоя в стойка, ще го нокаутирам. Мисля си, че Стърлинг беше прекалено уверен, че просто ще ме хване и затисне. Не мисля, че някога е играл спаринг, или се е бил, с някой толкова добър, колкото мен“, заяви О’Мали.

Като отговори и на най-често задавания му въпрос – дали ще даде реванш на Стърлинг.

„Да, ще има реванш, но няма да бързаме. Имам други планове за съперници на първо време. Но той ще получи шанс да си върне титлата все някога, защото аз ще съм дълго на върха, това е нова ера в категорията“, отсече колоритният О’Мали, чийто специфична прическа с розова коса се превръща в хит след спечелването на шампионския пояс.

 

Източник Dir.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *