СИГНАЛ СРЕЩУ ГЛАВНИЯ СЕКРЕТАР НА МВР ЗА УБИТАТА БАРЕТА В ЛЯСКОВЕЦ Е УКРИВАН ЧЕТИРИ ДНИ И НАМЕРЕН НА БЮРОТО НА ГЛАВНИЯ СЕКРЕТАР!

СИГНАЛ СРЕЩУ ГЛАВНИЯ СЕКРЕТАР НА МВР ЗА УБИТАТА БАРЕТА В ЛЯСКОВЕЦ Е УКРИВАН ЧЕТИРИ ДНИ И НАМЕРЕН НА БЮРОТО НА ГЛАВНИЯ СЕКРЕТАР!

Въпиющо безобразие цари и в служебното МВР. След като майката на убитата барета Емил Шарков при „ювелирната акция” в Лясковец подаде официален сигнал до прокуратурата и МВР с настояване незабавно да бъде разследвана ролята на главния секретар на МВР Светлозар Лазаров, известен като „Чичовото”, сигналът в МВР претърпява абсурден път и стига до още по-абсурдна „дестинация”, разкриха за АФЕРА брилянтни източници.
Началникът кабинета на новия служебен МВР министър Йордан Бакалов – бившият шеф на Института по психология на МВР Неделчо Стойчев, изключително близък до бившия вътрешен министър с особената форма на главата Цветан Цветанов, е „разпределил” сигнала на майката на убития Шарков по меко казано идиотски умишлен начин.
Вместо сигнала да бъде докладван незабавно на министъра и по него да започне да работи Инспектората и „Вътрешна сигурност” БЕЗ ДА ЗНАЕ КАКВО СЪДЪРЖА СИГНАЛА главният секретар на МВР, който е мишена в него, сигналът отива на … бюрото на самия главен секретар на МВР – Светлозар Лазаров.
Нещо повече – четири дни в МВР не могат да намерят къде точно аджеба се намира сигнала, за да започне работа по него, като на финала той се оказва.. на бюрото на „Чичовото”, когото на практика трябва да проверяват.
Така вече предварително проверката по данните, за които апелира майката на убития Емил Шарков, е напълно компрометирана.
Майката на Шарков в сигнала си алармира, че има достатъчно данни, че „акцията в Ляксовец” е дело на престъпни фрапантни грешки от страна на главния секретар на МВР, както и че баретите са поставени под натиск да не говорят истината, или да мълчат по случая.Afera.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *